ejendom

Aerial Visninger af Tech Billionaires Homes

Anonim

Nu, hvor skattedagen er her og væk, har det sjovt at tage en virtuel rundvisning af dem, der er relativt uskadte af den årlige ansøgningsdag. Billionaire Homes tillader online Nosy Neds og Nellys en flybilletvisning af nogle af de mest berømte tech magnaternes hjem fra Google, Microsoft, Yahoo og mere.

Flyt kortet rundt, zoom ind, og udforske grunde til at tjekke disse fantastiske antennevisninger. Tjek Billionaire Homes for flere berømtheder, forretninger og andre bemærkelsesværdige milliardærers hjem.

Bill Gates House


Bill Gates House (Frankrig)

Mark Zuckerberg House

Jerry Yang House

Mark Cuban House

Larry Page House

Michael Dell House

Sergey Brin House

Larry Ellison House

Tjek nogle få mere sjove celebrity websites og blogs for at få dagdrømmering:

Celebrity Net Worth: Elsker du at høre rygter og nyheder om celebrity roddel, der spørger så vigtige spørgsmål om, hvorvidt Jay-Z køber Beyonce en privat ø eller ej? Denne side stiller spørgsmålet: "Hvad har din favoritstjerne i banken?" Webstedet er fyldt med et stabilt interessant wealth-relaterede artikler, som Instagrams 27-årige administrerende direktør Kevin Systrom producerer 400 millioner dollars, eller en bedstemor vinder en 40 millioner dollar præmie, der oprindeligt forveksles med kun en 40kV-vindende billet.

Den rigeste: Denne rigdom blog spænder fra de top rigeste CEO'er i verden til de 10 mest værdifulde fodboldhold i verden. Der er mange sjove kategorier, der fremviser rigdom og søgbare biografier på bemærkelsesværdige berømtheder, der fremhæver deres nettoværdi. Webstedets info til Sergey Brin kan være et par år gammel, opført på en "beskeden" 16, 7 milliarder dollar (Forbes siger, at han for tiden er på 22, 8 dollar)

Forbes: Den ærværdige Forbes giver altid fantastiske velstandslister som deres årlige milliardærliste, den gennemsnitlige milliardærverdi for landet og Japans 50 rigeste. Plus det er Forbes, så vi kan håbe at få deres rapportering lidt mere til hjerte end andre websteder. Bill Gates er i øjeblikket nr. 2 med 67 milliarder dollars.

(Billeder: Billionaire Homes, Celebrity Net Worth, The Richest, Forbes, Flickr medlem TikTik licenseret til brug under Creative Commons)