hus ture

Alexandra's Lakefront NOLA-lejlighed

Anonim

Navn: Alexandra og Aaron, Hank hunden og Ben katten
Beliggenhed: Slidell, Louisiana

Da jeg fik job som meteorolog ved en New Orleans fjernsynsstation, var jeg begejstret for at flytte hjem til den pulserende og unikke by, hvor jeg voksede op. Kort efter kom min snart-til-mand mand med mig fra hans hjemby i Texas. Han er mere en lilleby person og foretrukket at leve lidt fjernet fra byen. Så vi satte os på denne lejlighed på nordsiden af ​​Pontchartrain-søen, en halv time pendler til min station i det franske kvarter.

Vores lejlighed har vand på to sider: Det har udsigt til en naturskøn marina ved søen, og det går op til en kanal. Vores yndlingsfunktion er den strålende udsigt over solnedgange på vandet gennem vores store stuen vinduer, og vi elsker at gå til aftenvandringer langs søen.

Da jeg flyttede ind, havde min fisker mand allerede "dekoreret" med en håndfuld sparsomme møbler, herunder en hylde hvilestol, flere store mund bas fisk monteret på væggene og en Yeti is bryst som et sofabord. Det tog flere måneder at udfylde ting med mindre dude-ish stykker. Nogle ting er fra Craigslist eller TJ-Maxx, nogle er genopfinnede college fund og nogle er "junk" elementer fra game room af mine forældres hus i nærheden.

Vi er stadig dekorere, men vi har nået et punkt, hvor vi føler os glade og komfortable. Jeg elsker værelser med en smuk, lys, lunefuld følelse, så det var det, jeg havde til formål med vores stue. Jeg graviterer mod lyse farver, interessante mønstre og masser af guld ... intet for stort eller seriøst eller brunt. Det stribede tæppe var en big deal - jeg slog hjemmesider i uger, indtil jeg fandt den rigtige til en pris, jeg havde råd til. Jeg håbede, at de dristige striber ville give en legende stemning og tilføje en masse slag, når de er lagdelt med andre mønstre og farver. Da nogle stykker er meget farverige, gik jeg med neutrale nuancer til sofaen og accentstolpudene.

Vi er stolte af sofabordet, fordi det repræsenterer en god sammenkomst af vores stilarter. En dag, min mand carted i et massivt ufærdige træ og glas bord han fandt for $ 30 på Craigslist. Jeg var mildt foruroliget over ruheden og uhyre det, men så havde jeg inspirationen til at spraye maling den guld og se, hvad der skete. Vi endte med noget, vi begge er tilfredse med.

Tak, Alexandra!

• Er du interesseret i at dele dit hjem med Apartment Therapy? Kontakt redaktørerne via vores Hus Tour & House Call Submission Form.