hus ture

Alexandra's Lys og Bright Small Sanctuary

Anonim

Navn: Alexandra
Beliggenhed: Santa Monica, Californien

Da jeg endelig havde råd til at flytte ud af mine forældre hus i den store alder af 28 (lov skoleundervisning og utroligt velvillige forældre er en surefire måde at holde en pige hjemme) jeg skure jorden for at finde, hvad der nu er min perfekt første lejlighed og i ærlighed, mit fristed. Det er en 1930s bungalow / sommerhus beliggende i hjertet af Santa Monica (min hjemby).

Hvad fik mig var de originale trægulve, bugvinduer, solens eksponering fra alle retninger og den overordnede lys, lyse, beachy føler. De hvide vægge, mangel på popcornlofter og kroneformning er en uventet skat i landets udmattende (og hensynsløse) lejlighedsjagt.

Også en park er lige nede på gaden så ofte vil jeg se mødre gå forbi med deres vogne og par med deres hunde. Et sandt fællesskab følelse. Da jeg strækker mit budget med lejebetaling alene, er 90% af møbler og tilbehør IKEA og et par fantastiske fund var gulvprøver fra West Elm (tæppe) og Crate and Barrel (TV-stand)

Mit yndlingsværelse er den største stue / spisestue. Om dagen er det lyst og lyst, og jeg kan ikke lade være med at smile, og om natten med lysene brændende bliver det en slags fristed for mig. Mine foretrukne ting er min Paris metrostation plakat og maleriet af et typisk nederlandsk mursten hus, da de minder mig om de to andre "hjem hjemmefra" for mig (jeg var heldig nok til at studere nogen tid i Paris og arbejde i Holland og min mor er hollandsk.)

Tak, Alexandra!

• Er du interesseret i at dele dit hjem med Apartment Therapy? Kontakt redaktionen gennem vores formular til indgivelse af husturer.