hus ture

Alexis Nautical Nest med Porthole!

Anonim

Navn: Alexis Tirado
Beliggenhed: East Village, NYC

Jeg flyttede ind i min shoebox East Village lejlighed 4 år siden. Sidste år besluttede jeg at renovere min lejlighed med et sjovt nautisk tema på grund af min dejlige (og helt unikke) porthole vindue. Jeg begyndte med at male en vægblå. Jeg fremhævede den blå væg og trægulve med moderne, hvide møbler. Jeg ønskede et køligt nautisk tema - jeg ønskede ikke, at venner skulle tro, at de besøgte deres bedstemors strandhjem.

Da min lejlighed er lille, ville jeg ikke overdrive den med strandpynt. Jeg valgte specielle emner, der ville skille sig ud, men passer til mit nautiske tema. Jeg fandt et køligt nautisk kort og hvide sofa pude med røde ankre online. Jeg fandt forskellige bric-a-brac på thrift butikker eller på stande i Union Square og SoHo.

Jeg er tilfreds med resultatet. Mine venner elsker at besøge mit hjem og peering ud porthole vinduet. De spørger mig altid, hvor jeg også købte alle de kølige nautiske varer. Det er simpelt og sjovt, men giver endnu en stærk udtalelse.

Tak Alexis!

Vi har haft fantastisk respons på vores Apartment Therapy House Tour Submission Form. Mens vi vil arbejde med husejere i vores yndlingshuse til at udføre komplette ture, vil vi også dele det bedste som House Calls - korte, hurtige ture i læsernes hjem. Indsend dit hjem her.