hus ture

Alexs "Boutique Hotel" Inspireret Studio

Anonim

Navn: Alex
Sted: Hell's Kitchen - New York, New York

Mit studie er et stort, moderne rum i Hell's Kitchen. Min ven anbefalede at jeg dekorere mit sted som et boutique hotelværelse. Det blev blueprint min hele stil.

Jeg skabte et soveværelse med en Gus Modern Wingback seng og et stort print af en Airstream. Et halvt rektangel, grå bogreol adskiller stueområdet uden at blokere synslinierne til vinduet.

Jeg gemte de forfærdelige lodrette persienner med gulvlængde hvide hvide paneler. Det hvide skrivebord og den klare bordlampe udgør arbejdsområdet uden for meget visuel vægt. Alle elsker gulvlængde spejlet (det er første gang gæsterne vandrer til på en fest ...)

Montering af tv'et på væggen rydde op for meget plads på mediekonsollen, hvilket gør plads til en sansevieria plante og vintage-udseende fan (faktisk fra Amazon). Udtrækssofaen fra Crate & Barrel gør det lettere at være vært for gæster.


Mit køkken har ikke meget opbevaring. For at klare det har jeg brugt så meget af vægpladsen som muligt: ​​knive er monteret af magneter til køleskabet, og redskabsstænger holder værktøjerne tætte, men ude af vejen.

Tak, Alex!

• Er du interesseret i at dele dit hjem med Apartment Therapy? Kontakt redaktørerne via vores Hus Tour & House Call Submission Form.