hus ture

Amandine & Mihalis Quirky Industrial Exoticism i et renoveret Brooklyn Warehouse

Anonim

Navn: Amandine Isnard & Mihalis Gripiotis og Aristos
Sted: Williamsburg; Brooklyn, NY
Størrelse: 2.800 kvadratmeter
År levede i: 7 år; lejet

Amandine er produktudviklingschef for Eve Lom, et europæisk niche luksusskønhedsmærke, og Mihalis er journalist og grundlægger af kunsthusfilmproducentfirmaet IFFI Productions. Deres Brooklyn-hus var indrettet til at ligne et filmsæt, og som følge heraf er det blevet brugt som et studie til forskellige filmprojekter. Rummet var helt rå og nøgen, da de først lejede det. Med en tænkning udenfor-boks holdning er lageret dramatisk ombygget til et sofistikeret, åbent planområde.

Åbn diasshow

Åbn diasshow

"Hvad der er inde i dette sted er enten fundet, givet eller bygget. Jeg tror ikke, du skal bruge penge til at købe møbler i New York, " meddeler Mihalis, mens man drikker et glas italiensk vin. "Folk ser ikke på ting på gaden længere, fordi der er så mange loppemarkeder, " fortsætter han.

Rummet er opdelt i et opholdsstue og en stor legeplads eller arbejdsområde, afhængigt af stemningen. Studiekontorets side har et industrielt smukt blik på det, med metalstykker fra Jeff Koons arkitektens lejlighed reinkarneret som hylder. Hvad med pejsen? "Jeg fik det på eBay. Jeg gik til Philadelphia for at hente det op, og jeg endte på dette par sted. De var hamster og samlere. Deres hus var fuld af junk ... Det var som et hemmeligt loppemarked", siger Mihalis med spænding. "Jeg fik det for $ 300, jeg så det senere i en butik for $ 2000." I midten af ​​århundredets pejs, IKEA køkkenskabe og to vintagestole blev alle købt fra Philadelphia-parret.

Hoppe ind i det animerede opholdsstue ser den glødende oransje plexiglas badedør ud som indgangen til et fancy natklubben toilet. Mihalis byggede skydedøren fra bunden og fik mærket med mænd / kvinder symbolet fra en øde bygning.

Mihalis er husets håndværker. Han byggede sengen, køkkenet, de flydende hylder i studiet, badeværelset og alt andet du kan tænke på. "Hvordan lærte du alt dette?" Jeg spørger ham. "Min far er meget praktisk. Når noget er brudt, er han ved at klare det. Jeg voksede op og så min far fik ting rundt i huset. Jeg kan godt lide at lave ting med mine hænder, jeg kan godt lide at bygge." Det europæiske par ønskede at skabe forskellige vibes for forskellige dele af stedet. Afhængigt af hvor jeg lader mine øjne vandre, kunne jeg være hvor som helst fra en suspenderet have i Middelhavet til et sted i Wonderland.

Mere end et hjem er det en odyssey. Bag hvert objekt er der en fortælling, en fabel og en historie med en lykkelig afslutning. Blandt alle rejse souvenirer er der også adopteret stole, en samling af tabte og fundne genstande, gadefelter, DIY projekter, bjærgede møbler og venners glemte ejendele. Et tæppe fra Tulum flyder midt i rummet som et flyvende tæppe, der er klar til at gå til en fjern destination, når et Cartier-Bresson-fotografi overser en spændende Beatles-pude. Når jeg endelig spørger om tilstedeværelsen af ​​det gigantiske instrument - i hemmelighed spekulerer på, om en privat koncert kan ske senere - svarer Mihalis tilfældigt: "Åh! En ven havde ikke nok plads, så han fortalte mig, at jeg kunne holde det."

For dem der tror åbne rum kan føle sig tom eller koldt-tænk igen. Amandine og Mihalis 'hus er overraskende varmt og hyggeligt. Der er en følelse af lyshed og velvære, der flyder rundt i rummet. Der er også en henvisning til en bestemt syd europæisk livsstil. Måske er det festivalens farver, den legende måde, elskede genstande bliver vist på, eller lyset kommer ovenfra. Uanset hvad, Mihalis '"Jeg kan ikke lide alle hvide" tilgang er at arbejde magi. "Uden planterne vil det ligne en kasse, " deler Amandine. "Planterne skaber hjørner, omgivelser, det hjælper meget at forme stedet, " slutter Mihalis.

Det er sjovt, hvordan alt er mere fornuftigt efter et glas vin (og Amandines escalopes à la crème ). Jeg forstår pludselig, hvordan det fransk-græske par skabte en tilflugtsfyldt fyldt med muligheder og muligheder for nomader-i-transit og deltidsdreamere. Da jeg forlader mine værter tror jeg ja, vi kan få det hele: træhuset, kontorstudiet og joie de vivre .

Åbn diasshow

Lejlighed Terapi Undersøgelse:

Vores stil: Quirky Industrial Exoticism.

Inspiration: Industrialisme & Amazonas regnskov.

Favoritelement: Træer / pejs.

Største udfordring: Varme / garageport.

Hvad Venner siger: Før renovering: "Vil du bo i en kiste?"
Efter renoveringer: "Hvad helvede?"

Største forlegenhed: En del af loftet falder på mit hoved, mens jeg prøver at installere lys.

Træteste DIY: Studio flydende hylder design, badeværelse dør og køkken.

Største overbærenhed: Kæmpe filmfremskrivninger på studiestedets væg.

Bedste råd: Høje lofter hjælper hjernen ventilere.

Drømmekilder : Bigreuse.

Åbn diasshow

Ressourcer

PAINTS & COLORS

 • Stue (over): Benjamin Moore Hvid N21501 Flad finish - "Mal over samme hvide fem år senere ser det stadig ud som det samme, aldrig gå galt med det hvide."
 • Stue gulv: Californien Maling Diamant Emalje Hård Finish Uretan Emalje Coastguard Grå 22136
 • Køkken gulv: Californien Maling Diamant Emalje Hård Finish Uretan Emalje Orange 70805
 • Studio gulv: Californien Maling Diamant Emalje Hård Finish Uretan Emalje Skibskib Grå 22131

STUE

 • Stribet tæppe: fundet i Tulum
 • Fiber tæppe: En ven flytter til Singapore gav det til os.
 • Sofa: Amandines tante
 • Sofabord: Antik underlagsopbevaring

STUDIO / OFFICE

 • Flydende hylder: bygget af Mihalis
 • Fan: fundet i et øde lager
 • Pejs: eBay
 • Rake: fundet i et øde lager

KØKKEN

 • Taburetter: gadefund
 • Køkken ø: DIY projekt af Mihalis
 • Køkkenskabe: IKEA, købt secondhand
 • Lys: et Brooklyn hospital

BADEVÆRELSE

 • Skydedør: bygget af Mihalis
 • Windows: bygget af Mihalis
 • Rug: rejse find
 • Vask: lagerhus

SOVEVÆRELSE

 • Seng: bygget af Mihalis

Åbn diasshow

Send os din egen:

Del dit hjem med lejlighedsterapi: Husets rejsedokument

Er du designer / arkitekt / dekorator? Del dit boligprojekt: Professionel indsendelsesformular.

→ Og se alle vores tidligere husture her

Følg Apartment Therapy's Board House Tours Lejlighedsterapi på Pinterest.

Opdateret dagligt med friske ture fulde af fotos for dig at pin & nyd!

Tak, Amandine & Mihalis!

Flere indlæg i november 2015 Stillinger

Jennifer og Hans 'lyse og naturlige Amsterdam-lejlighed

Katherine og Joshs nordlige komfort med en sydlig følsomhed