hus ture

En arkitekts renoverede hjem er groft og raffineret

Anonim

Navn: Cara Hyde-Basso, mand og vores hund Oso
Beliggenhed: Highland Park, Illinois
Størrelse: 1.000 kvadratmeter
År levede i: 1 år, ejet

Min mand og jeg er arkitekter, der mødtes mens de bor i Brooklyn. Vi har siden flyttet til Chicago området, hvor vi købte vores første hjem, som er vores første projekt sammen som designere.

Første fase var en komplet gut renovering af køkkenet og åbner det op til de tilstødende stue og spisestuer. For at holde følelsen af ​​de nyligt kombinerede rum for at læse for meget som et køkken, var apparaterne designet til at blive skjult (som i tilfælde af køleskabet på brugerdefineret panel) eller blev valgt til deres minimal udseende. Hardwareudvalget var baseret på samme forestilling: simple lineære metaltræk, der passer til kabinets sømme. En Caesarstone-vandfaldskanten skabte en elegant deling.

Den æstetiske er en gengivelse af, hvordan min mand og jeg balancerer vores æstetik: han har mere appel til råhed og jeg læner mere mod forfining. Kulstensgulvet valgt til køkkenet er et sådant eksempel: Det tilføjer tekstur med overfladen, holdbarhed med den tilsigtede udendørs brug, men er lagt i et sildbenet mønster, der tilføjer et element af detaljer og elegance. Et andet eksempel er den japanske håndklædestativ, der er valgt til sin subtile ruhed men generelt minimal udseende.

Paletten af ​​bløde hvide, lysgrå og varmt træ blev brugt til at blødgøre rummet og lade det føles luftigt og åbent. Væggene var også ment at fungere som en neutral baggrund for min mands kunstværk, han har gjort i fortiden, et andet element, der tilføjer tekstur og farve.

Da spisestue- og opholdsstuen forblev relativt uændrede, blev trægulvene farvet en mørkegråbrun for at tilføre elegance og rigdom til rummet, mens de også binder ind i det nye kalkhårede køkkengulv. En Serge Mouille lysekrone blev brugt over spisebordet for at binde den moderne æstetik i det nye køkken til de omkringliggende rum.

Vi elsker det åbne layout og den rolige følelse af rummet nu, at den er færdig og ser frem til den næste fase sammen med at tilføje en anden etage tilføjelse.

Tak, Cara!

• Er du interesseret i at dele dit hjem med Apartment Therapy? Kontakt redaktørerne via vores Hus Tour & House Call Submission Form.