hus ture

Anne's Bernal Heights Skønhed

Anonim

Navn: Anne
Beliggenhed: Bernal Heights - San Francisco, Californien

Vores hus blev bygget i 1926, i den første planlagte underafdeling i San Francisco. Folk elsker disse huse - min nabo Sam, på tværs af gaden, blev født i hans hus året det blev bygget. Dette hus har set os gennem flere jobskift, vores bryllup og fødslen af ​​to børn, og uanset hvad vi har kastet på det, har det altid formået at tilpasse beundringsværdigt til det, vi havde brug for.

Vores største udfordring i huset er kommet ud af vores egen måde. Dave er en til at købe et møbel efter mange års omhyggelig overvejelse og kan lide ting, der er slanke og strømlinede. Jeg kan godt lide steder, der oversvømmes med bøger, og jeg er elendig, hvis et værelse ikke virker hyggeligt og færdigt med det samme. Gennem årene har vi lært at lytte til værelserne, lytte til hinanden, løse konflikter og kompromis (og hvis der er håb for os, er der håb for kongres). Jeg kan godt lide at tænke på det, da parterapi spillede ud på et 1200 kvadratmeter stadium.

Arkitekturen er spansk-med, og vi elsker de store vinduer og lyset er fantastisk. Hver eneste væg i huset har en slags arkitektonisk detalje - et vindue eller en bogreol, en ekstra dør - hvilket er en velsignelse og en forbandelse. Flere kontaktpunkter er normen. Det tog os år at placere sofaen på en måde, der gør rummet til at virke harmonisk, og vi kunne kun gøre det ved at bryde et stort design tabu - blokere pejsen. Det tog mere end seks år at arbejde den ene ud. Men det virker for os.

Vores stil er påvirket af vores vens huse, wabi sabi, modernisme, Ikea knock-off af modernisme (jeg kommer ærligt, jeg er halv svensk) og popkultur. Alt dette spiller ud mod en periode baggrund, hvilket gør vores hus lidt af en mutt. Men ligesom de fleste mennesker med mutter elsker vi det.

Tak, Anne!

• HOUSE TOUR ARCHIVE Tjek her forbi husrejser
• Er du interesseret i at dele dit hjem med Apartment Therapy? Kontakt redaktionen gennem vores formular til indgivelse af husturer.