hus ture

Annies "Evolverende æstetik"

Anonim

Navn: Annie
Sted: Brooklyn, New York

Jeg flyttede lige til Brooklyn efter 10 år i Los Angeles, en hytte i Colorado og et par års vandring. Mine ejendele lagde plads i næsten to år, før de flyttede her. Da jeg endelig åbner op den skab, rydde jeg så meget. Det har været så forfriskende at holde fast på de ting, jeg virkelig elsker og begynde.

Mit rum har tre små soveværelser og en delt boligareal. Jeg elsker gæsteværelset, fordi det altid er det reneste og mest enkle værelse i lejligheden. Jeg elsker at have gæster og tage vare på folk, og nu kan jeg tilbyde dem et privat rum! At have et værelse som arbejdsområde til min smykker og kunst er også en lettelse for at kunne adskille mit arbejde fra mit boligareal. Lyset derinde er bedst!

Jeg synes, at min yndlingsdel af lejligheden er sofaen, spejlet, sofabordet combo. den har en moderne 60'ers stemning til det. Jeg har mange forskellige indflydelser på tværs af brættet - 60'erne, 70'erne, naturen, den moderne, selv følte 80'erne i disse dage. Jeg har udviklet sig i min æstetik de sidste par år, hvilket er en hård overgang til at gøre som det virkelig tager tid at opbygge disse væsentlige stykker. Det lærer mig tålmodighed. Jeg har stoppet sparsommelighed butik shopping at virkelig fokusere på ideen om større udsagn stykker, men Brooklyn levende tillader ikke altid drømme visioner. Nogle gange skal du bare spille med det rum, du har til rådighed, især når du har lidt opbevaring. Jeg elskede planlægge denne lejlighed for at få alt til at passe lige rigtigt.

Tak, Annie!

• Er du interesseret i at dele dit hjem med Apartment Therapy? Kontakt redaktørerne via vores Hus Tour & House Call Submission Form.