hus ture

Bag bloggen: Ikeahacker

Anonim

Nysgerrig om, hvor din yndlings blogger virker? Send os dine ideer til bag bloggen .

Jules er en kvinde med en mission, for at dele hvert eneste store Ikea-inspirerede projekt med verden. Og hun gør det med sin blog, Ikeahacker, en hack ad gangen.

Åbn diasshow

Vi ønskede at se navet, hvorigennem alle de store ideer gik forbi, så vi bad Jules om at dele sit arbejdsområde med os, og du kan læse sine tanker efter springet.

Hvad findes der altid på dit arbejdsområde?

Min telefon, notesbog, kalender, pencilholder fyldt med penne, highlighters, min bambus plante, min bibel og journal. Jeg holder kun ting, som jeg bruger dagligt på mit skrivebord, da jeg kan lide det pænt og ryddeligt.

Hvad er der i / på dit arbejdsområde, der normalt ikke er der?

Den gule ducky papirclips. rent i billedet for sød faktor. :)

Favorit ting om dit arbejdsområde?

Udsigten. Jeg lagde ikke gardiner, så jeg kunne se glidende glasdøre ud, når jeg arbejder. Der er en motorvej ud over min lejlighed, men træerne blokerer det meste. Jeg elsker træer og kigger på dem, især når jeg sidder fast og har brug for at slappe af mit sind. Til venstre på mit skrivebord er min røde mur. Jeg synes, det er dejligt at omgive dig selv med farver, der supplerer dig og sætter dig i den rigtige ramme. Rød gør det for mig, det giver mig energi. På rattan er brystet en gammel Olympia skrivemaskine, der tilhørte min mor. Jeg elsker det, og det får mig til at føle sig så "forfatter-ish". Mine venner kan ikke modstå at skrive på skrivemaskinen, når de besøger. Jeg tror, ​​de får en spænding, der hører "tink!" i slutningen af ​​hver linje.

Hvad hader du om dit arbejdsområde?

Min lejlighed er en åben plan, så mit arbejdsområde er lige smug i min stue, der tjener som skillevæg mellem min stue og spiseplads. Det jeg hader om er, at du ikke kan gemme noget. Det skal se godt ud. Jeg prøver GTD-systemet, og jeg bliver vanvittigt forsøger at finde flotte arkiver. Har ikke haft succes hidtil. I øjeblikket har jeg en forsinket plastbeholder til at holde alle mine filer. Vejen grim.

Hvad inspirerer dig til at blogge? Er det afspejlet i dit arbejdsområde?

Min inspiration er min indbakke. Hver dag får jeg fantastiske ting fra IKEA hackere over hele verden, og jeg nyder at give en platform til at dele deres hacks. Ironisk nok er mit skrivebord og stol ikke IKEA! Ups! Selvom jeg har en høj og kort billy bokreol til bøger og ting.

Ressourcer
Jeg købte mit skrivebord og stol fra Homelife, fordi det var på tilbud, ca. US $ 88. Ja, der er billigere møbler end IKEA. Min bærbare computer er en HP.

Åbn diasshow