hus ture

Bens stilfulde Surry Hills hjem

Anonim

Navn: Ben
Beliggenhed: Surry Hills - Sydney, NSW, Australien

Jeg købte min lejlighed på Foster Street i Surry Hills over tre år siden og har boet der siden. Jeg deler nu pladsen med min kæreste. Ingen specifik design inspiration, selvom jeg blev forelsket i klassikere fra midten af ​​århundredet for en lille stund siden. Desværre er det sket, efter at jeg allerede havde erhvervet flertallet af mine møbler! Åh godt, et stykke ad gangen, ikke?

Jeg nyder også browsing interiør design sites (overvejende Apartment Therapy) for at finde små ideer, som jeg kan implementere rundt om i stedet.

Stilvis, jeg kan godt lide pænt og velordnet, men en der også ser ud til at bo i og ikke som et showroom. Personlighed skal skinne igennem - jeg føler, at et hjem uden bøger og optegnelser på skærmen ikke er et hjem overhovedet. Jeg er også en stor fan af at blande ægte kunst med dine egne kreationer. Alle de indrammede fotografier rundt om i stedet blev taget af mig selv.

Problemer? At få planter til at holde sig i live! Naturligt lys er minimalt i denne lejlighed på grund af hvordan opbygget gaden er. Når det er sagt, får vi en dejlig morgen sol over køkkenbordet. Det og jeg har også fundet nogle arter af husplanter, der virker uigennemtrængelige for min sorte tommelfinger. Et andet problem har været at få hobbyer til at passe ind. DJ'ing tager meget plads, men heldigvis var jeg i stand til at finde en digital løsning på det problem, der pakker væk pænt, når jeg ikke bruger det.

Som med ethvert hjem er dette et igangværende arbejde, men for første gang i over tre år med at bo der føler jeg, at det er 'for det meste gjort'.

Tak, Ben!

• HOUSE TOUR ARCHIVE Tjek her forbi husrejser
• Er du interesseret i at dele dit hjem med Apartment Therapy? Kontakt redaktionen gennem vores formular til indgivelse af husturer.