ejendom

Blogging Chicago Public Radio: Boliger derefter og nu

Anonim

Livet i Chicago har lært mig, at selvom du ikke bevæger dig, bevæger byen sig omkring dig. Chicago Tribune- columnist Mary Schmich

I går fangede vi en interessant episode af Otte Forty Otte på Chicago Public Radio. For deres 10 års jubilæum ser det lokale show tilbage. I går undersøgte de hvordan bolig har ændret sig i Chicago i løbet af det sidste årti. Vores yndlingssegment var en Op-Ed fra Chicago Tribune- columnisten Mary Schmich, der reflekterede over at bo i samme Chicago-lejlighed i 15 år.

Levende i Lincoln Park, kun få blokke fra Cabrini Green, oplevede Schmich nogle af de mest dramatiske ændringer i bybilledet. Gennem sit Tribune- job oplevede hun to sider af historien, der levede i et velhavende kvarter, mens han interviewede CHA-beboere, som levede gennem kriminalitet, ændrede samfundsstrukturer og forskydninger.

En stor del af showet fokuserede på offentlige boliger, med perspektiver fra CHA-beboere, aktivister og udviklingsdirektør Carl Byrd. Vi kom væk med en forstærket ide om de vanskeligheder, som nogle CHA-beboere oplever, der lever gennem byens kontroversielle plan for transformation. For at høre hele historien, download podcast her.

Topbillede: 1999 Bibliotek af kongres luftfoto af Cabrini Green via Wikipedia