hus ture

Blogging CNN: Børneord Remorse

Anonim

I lighed med arbejdskraft kan navngivning af dit barn være en vanskelig proces. Måske har du navngivet dit barn efter en person i din familie, eller du har fået et navn udvalgt siden du var ung. Uanset hvad der er tilfældet, når de er født, og det er på papir, er deres navn for evigt. Eller er det?

CNN rapporterer, at mange forældre har baby navn anger. Ifølge en nylig undersøgelse hos BabyCenter.com har 10% af forældrene overvejet at ændre deres barns navn.

Artiklen siger, at nogle forældre beslutter at ændre deres barns navn, når de indser, hvor populær navnet er. For eksempel ændrede Sauber-familien deres datters navn fra Sophie til Isadora, da hun var fire år gammel.

Andre bestemmer, at de kan lide et navn over et andet. Eadie-familien besluttede, at de foretrak navnet Caroline over Emma, ​​så efter meget papirarbejde og bureaukrati blev deres datter nu navngivet Caroline. (Til gengæld foretrækker deres datter navnet Emma.)

Hvad laver du alt dette? Er det for forvirrende for børn? Skal forældre bare holde fast i hvad der står på fødselsattesten?