hus ture

Caitlin's Mid Century Minnesotan Dream Home

Anonim

Navn: Caitlin
Sted: Minneapolis, Minnesota

Min mand og jeg havde søgt efter et hus at købe til og fra i lidt over et år. For længe har vores liste over prioriteter / behov / ønsker ikke spredt ud til dette hus. Min mand kunne ikke komme til åbent hus, så jeg ringede til min mor og hun deltog i det med mig. Jeg ringede til min mand og sagde, at vi skal købe dette hus. Vi lavede en aftale for at vise den aften lige efter arbejde, og vi lavede et tilbud om natten!

Vi har tendens til at købe / erhverve ting, som vi elsker uden virkelig at være opmærksom på en bestemt stil eller æra, selvom vi elsker Mid Century

Favoritartikler / værelser og hvad vi er stolte af: Hele hovedetagen? Vi har ikke haft chancen for at levere det meste af kælderen endnu (det er enormt) og vores hovedetage er så fyldt med lys og plads! Vores foretrukne emne (og det vi er meget stolte af) er sandsynligvis vores spisebord, som vi lavede af genvundne staldtræ og bordben fra Etsy (Territory Design - som vi fandt gennem Apartment Therapy).

Et nært andet ville være lysrosen væg ovn og bordplade - original til huset og næsten 60 år gammel! Vi har også en lige op "Mad Men" bar i kælderen - pyntet med varmelamper til mad!

Tak, Caitlin!

• Er du interesseret i at dele dit hjem med Apartment Therapy? Kontakt redaktørerne via vores Hus Tour & House Call Submission Form.