hus ture

Calebs "Celestial-ish" Nursery

Anonim

Navn: Caleb (9 måneder)
Sted: Ottawa - Ontario, Canada

Vi er disse forældre. Dem, hvis vi var i 70'erne, ville nævne deres barn, kærlighed eller fred eller noget lige så latterligt. Vi er heldigvis (eller desværre alt efter hvordan du ser på det) ikke i 70'erne, men vores søn har et hippy dippy mellemnavn lige det samme. Det er Orion. Der er en million og en perfekt, meningsfuld, bringe en tåre af dine øjne grunde, hvorfor vi gav ham Orion's andet navn. De fleste mennesker derude får rystelser, der hører historien og er enige om, at det er helt perfekt, men jeg er sikker på, at nogle af jer ruller dine øjne lige nu og tilføjer den til listen over nordvest, æbler og blues i verden. Uanset om et barn med et sådant navn har brug for en børnehaveindretning, der passer til den

.

og det er præcis det, vi gjorde. Se Calebs celestial-ish planteskole!

Jeg havde ikke lyst til at oprette børnehaven lige før min forfaldsdato. Jeg kunne ikke tilbringe en solrig søndagstid derinde og læste eller drømte om, at min smukke baby liggende i krybben lige uden for rækkevidde. Jeg fik ikke til at arrangere og omarrangere, organisere og omorganisere. Vores hus blev bygget, du ser, med en indrykkelsesdato, der næsten matchede min forfaldsdato.

Jeg har måske ikke haft tid til at rede, men jeg havde tid til Pin og køb online, og dreng gjorde jeg nogensinde. Jeg må have ændret mit tema et dusin gange, før jeg sagde, at der ikke vil være noget tema, bare en afslappende atmosfære. Problemet var, at jeg købte varer til at gå med næsten hver indretning, jeg planlagde den uge. Dette var min første lektion i at have en baby: Fik en plan? Store! Kast det nu ud af vinduet.

Alt var i kasser, da vi fik nøglerne, hvad ville være 4 uger før Caleb kom sammen, så børnehaven endte med at være en mashup af ting. Uanset hvilke populære drenge børnehavepinde sprøjtes på tværs af min skærm hver dag, var gulv til loft tavle med brugerdefinerede konstellationer mit anker.

Jeg planlagde, lavede mine egne skemaer og byggede min søns store drengeseng fra bunden, der vil bære sit børnepasningstema i de kommende år. Design af sengen var stærkt baseret på Teepee Trundle af Domayne.com (prisen var ikke!)

Kilde liste:

  • Barneseng : Babyletto Hudson Cabriolet Barneseng
  • Område tæppe : Magical Thinking tæppe fra Urban Outfitters
  • Bogreoler : RIBBA billede ledge
  • Lounge Chair : Byrd Chair i Mila
  • Collage væg og værelse tilbehør : West Elm, Urban Outfitters, HomeSense, Indigo
  • Kritvæg : Håndtegnet bogstaver og konstellationer af mit eget design. Inspiration taget fra Riley's Scandi-Style "Dream Animals" Room

Tak, Sarah!

• Mit værelsearkiv
• SEND ET BABY ELLER KID'S RUM