hus ture

Chloes chic, legende stue

Anonim

Navn og sted: Chloe i New York City, New York
Mit foretrukne værelse: Stue
Specifikationer: 75 kvadratmeter i en leje lejlighed

Kun i NYC kan et rum, der er mindre end 100 kvadratfod, fungere som spisestue, levende og underholdningsrum. Det er præcis hvad dette rum er, og jeg elsker hver tomme af det. Det tog et stykke tid at få det lige, og nu afspejler det endelig min stil. Jeg elsker at komme hjem.

Da jeg flyttede ind i mit co-op i efteråret, var jeg lidt skræmt af rummet eller mangel på det. Efter at have boet i New York City i over fem år var jeg ikke fremmed for små rum, men det var sandsynligvis det mindste rum jeg nogensinde har ringet hjem. Hurtig frem til ni måneder, og jeg elsker min lille havn. Jeg var i stand til at holde det luftigt, feminint, legende og smarte.

En af mine yndlingsstykker er den mini-credenza jeg scorede fra et ejendomssalg i Connecticut. Jeg mener, det er bare perfektion.

Et andet stykke, jeg absolut elsker, er min drop leaf spisebord. Da jeg fandt det, skreg jeg bogstaveligt højt med begge blade ned, det er næppe en fod på tværs, og helt udvidet kan det komfortabelt sæde fire!

Min bogreol er en nem IKEA hack, jeg sprayede bare malet guld til at gå med resten af ​​indretningen. Mit opholdsstue tæppe er en af ​​mine største udsagnsstykker, det og det græske nøglespiejl bringer virkelig stor stil til et ellers lille rum.

Kilder:

  • Tæppe: Fabulous Pelse
  • Spejl: ZGallerie
  • Leopard Pillows: Arianna Belle
  • Spisebord: En Kings

Tak, Chloe!

Vil du have et værelse i dit hjem ( hvilket som helst værelse!), Der skal fremhæves som en Apartment Therapy Favorite Rooms post? Send dit værelse her.

Apartment Therapy støtter vores læsere med nøje udvalgte produktanbefalinger for at forbedre livet derhjemme. Du støtter os gennem vores uafhængigt udvalgte links, hvoraf mange tjener os til en kommission.