ejendom

Kommer snart: HGTV's First Green Home Giveaway

Anonim

I sidste uge udsendte vi om HGTVs 2008 Dream Home Giveaway, og vi scorede på deres hjemmeside på en interessant ny udvikling (ordsprog er bestemt bestemt). For første gang giver HGTV væk et grønt hjem!

Når vi skriver dette, bliver den indledende bolig bygget, hvorfor vi ikke har noget foto af huset til at vise dig. For nu vil du bare være pacified med billedet ovenfor, udsigten fra (hvad kunne være) din fremtidige miljøvenlige veranda.

Eller måske har vi et par foreløbige arkitektoniske skitser på vores ærme ...

The Green Home sweepstakes vil fungere ligesom Dream Home giveaway, hvor en vinder kommer hjem til en multi-million ejendom og andre godbidder. Den eneste forskel er, at HGTV grønner denne ejendom med bæredygtige materialer og energieffektiv teknologi.

Konkurrencen starter i marts, men du kan følge med fremskridtene nu. Besøg deres Green Home-blog, hvor de lækker spor om egenskabens placering (Hilton Head Island, SC) og spørger om valgmuligheder for maling. Eller tag en kig på Bygningen 2008 Grøn Hjemmeside for at læse alt om gråvand genanvendelse, geotermisk varme og andre tekniske aspekter af bygning grøn.

Vi var skeptiske til overskuddet af Dream Home Giveaways og AT læsere tendens til at være enige med os. Men vi er optimistiske over dette projekt. Vi håber, at HGTV indser, at de egenskaber, de giver væk, kan bygges omkostningseffektivt for at mindske miljøpåvirkningen. Forhåbentlig vil HGTV se, at deres to separate konkurrencer skulle blandes i en. Vi ser frem til 2009 HGTV Dreamy Green Home.