hus ture

Et hyggeligt, "Southern Eclectic" Nashville Home

Anonim

Navn: Kaitie, Tyler + katte (Jolene, Bruce og Robin) + hund (Trae)
Beliggenhed: East Nashville - Nashville, Tennessee
Størrelse: 1.540 kvadratmeter
År levede i: 1, 5 år, ejet

Californiens indfødte Kaitie og Tyler ønskede en ændring af tempoet, og Music City passede regningen. Så de satte rødderne i Nashville omkring to år siden. På det tidspunkt, hvor de var husjagt, solgte fast ejendom i Nashville hurtigt. Så hurtigt havde de ikke mulighed for at flyve ud for at se på dette hus, før de satte et tilbud! De købte deres 1924 hjem, mens de stadig bor i Californien efter at have set billeder af den online. Heldigvis for parret var det en perfekt pasform.

Når papirarbejdet blev underskrevet, pakket parret deres ejendele, katte og en hund og flyttede over hele landet til deres nye søde og stilfulde East Nashville hjem. Huset havde været en udlejning i flere år og havde brug for en masse opdatering og maleri, ikke et problem for et praktisk par med en evne til design. Med en masse kreativitet og albuefedt vendte de deres nye plads til det perfekte boligareal.

Kaitie siger, at europæiske antikviteter og sydlige eklekticisme inspirerede hendes stil, et indlysende punkt, når de vandrer rundt i deres hus. Hun og Tyler søger efter unikke varer i antikke butikker, loppemarkeder og Craigslist. Eller, hvis den perfekte pasform ikke kan findes, sætter Tyler sine møbler til at gøre færdigheder til at arbejde og bygger et one-of-a-kind stykke. Hvert værelse i huset har nogle af hans håndværk!

Kaitie mener at være tro mod din personlige stil, og hun har designet deres hjem på denne måde. Holder sig til sin kærlighed til neutrale med enkle farver, føles hjemmet indbydende og lader de unikke vintage stykker skille sig ud.

Det er klart, at parret har arbejdet hårdt for at ære karakter og håndværk af husets oprindelige 1920-tallers stil, mens de også tilføjer i deres egen charmerende personlighed - der er meget kærlighed i dette Nashville-nest.

Lejlighed Terapi Undersøgelse:

Vores stil: Southern eclectic.

Inspiration: Jeg henviser ofte til mine Pinterest boards. Jeg kan godt lide at flytte vores møbler og indretning rundt ofte og til tider se et lignende element i andres hjem, men i et andet rum / program inspirerer jeg mig til at flytte noget, som jeg troede ikke havde noget andet sted i huset, uanset årsagen.

Favorite Element: Det er svært at vælge en

.

Min drøm var altid at bo i et hjem fra begyndelsen af ​​1900-tallet, og vores blev bygget i 1924. Næsten to år senere, og jeg er stadig i frygt for de store lofter, de store bundkort, glasdørene, de (ujævne) trægulve, vride vinduerne ud ved pejsen, de farligt stejle trapper ind i vores loft, loftet på vores store veranda, den lille mudroom

.

Listen fortsætter, jeg føler mig så heldig at bo i dette hus, der har så mange quirky elementer, jeg har pined efter i årevis.

Største udfordring: Køkkenet. Ved udformningen af ​​det, vi ønskede for rummet, syntes mulighederne uendelige, og det tog lang tid at præcisere det, vi ønskede for rummet, og hvad der passer til vores budget. Det er ikke engang virkelig "færdig" der er mange midlertidige elementer der, men for nu elsker vi det, og det er verdener forskelligt fra det, vi startede med.

Hvad venner siger: "Det er et varmt sted, der er beroligende for sjælen, om det sidder ved ilden eller på bagdækket - hvert rum inviterer."

Største forlegenhed: Jeg forsøger ikke at blive flov over noget i vores hjem. Dette er vores rum, som vi har skabt og elsket så meget; Jeg er stolt over det. Sikker på, at mindre kattehårtykker ville være rart, men vores venner er dyrefolk som vi er, og jeg tror ikke, at de har noget imod, når jeg glemmer at vakuum.

Træteste DIY: Tyler er så praktisk og har bygget så mange møbler til vores hjem og renoveret vores rum så godt, det er svært at vælge en, jeg er virkelig stolt af alt, hvad han producerer.

Største indulgence: Det antikke skab ved siden af ​​vores køleskab. Det var for perfekt til pladsen at passere, og vi fik en lille rabat, da den havde sat i forhandlerens kabine i et par måneder, så jeg følte mig lidt bedre om splurge.

Bedste råd: Dekorer hvordan du kan lide! Forsøger at gå efter en stil, bare fordi den er populær på det tidspunkt, vil ikke forlade dig med et bæredygtigt godt hjem, jeg taler fra erfaring. For nogle år siden havde jeg læst en bestemt blog, en masse, der handler om lyse farver, og jeg begyndte at indarbejde det i vores hjem. Efter et par måneder indså jeg, hvor meget jeg hadede det og hvor ivrig det gjorde, at jeg følte at være i vores rum. Langsomt begyndte alt at vende tilbage til varme neutrale og jeg lærte helt sikkert min lektion. Jeg elsker neutrale med små (og sparsomme) popper af farve, hvorfor genere bruge tid og penge ellers.

Drømmekilder: europæiske antikviteter


Udforsk denne stil:
Flere ressourcer:

FARVE OG FARVE
Vægge og trim - Dunn Edwards Straight White
Døre og skabe - Sherwin-Williams Dover White

INDGANG
Træstol - Music Valley Antikviteter og markedsplads
Markedskurve - Amazon

STUE
Vintage Stouby Sofa - Eneby Home
Sort lampe - Mål
Kastepuder - Mål (og en vintage kilim)
Radio - Sangean
Loftslampe - Hampton Bay
Indretning og stole - Sparsommelig, antikviteter
Sofabord og TV skab - bygget af Tyler
Planter - Home Depot

SPISESTUE
Drejebord - Jensen
Loftlys - Hampton Bay, malet sort
Sort kedel - Paula Deen
Spisebord og hvid hutch - Bygget af Tyler
Stole og skænk - Vintage fra Craigslist og loppemarkedet

KØKKEN
Loftlys - Home Depot
Stribet krus - Chelspots
Rug - eksperimentelle vintage
Magnetisk Knivholder - Amazon
Køleskab - GE Artistry Servies Home Depot
Sink - IKEA
Skab hardware - Martha Stewart
Kedel og blender - Smeg på Urban Outfitters
Hollandsk ovn - Le Creuset (i Dune)
Hvide emaljekande - IKEA
Pink plader - Fiestaware
Køkken timere - Kikkerland / Anthropologie
Træskab - Gaslampe Antikviteter
Krukker, krus, kopper og støbt jern - sparsommelig, begavet og vintage

SOVEVÆRELSE
Sengelamme - IKEA (udgået)
Sengetøj - Mål
Lampe - Mål
Trae's Bed - American Kennel Club
Natbord - bygget af Tyler
Dresser og stol - Vintage

BADEVÆRELSE
Saks spejl - Frack, Ikea
Rug - Target
Dresser og emalje kabinet - Vintage
Hylde - bygget af Tyler
Håndklæde - Tyrkisk T

Tak, Kaitie, Tyler, Trae, Jolene, Robin og Bruce!