hus ture

Kreative, kollektive Sanctuary Style i Silver Lake

Anonim

Navn: Jaya Williams, Maggie Shafran, Steph Sloan
Beliggenhed: Silver Lake - Los Angeles, Californien
Størrelse: 1250 kvadratmeter
År har boet i: Lejet 8 måneder

Jaya skriver: "Maggie og jeg mødte under undergrad på Pitzer College i Claremont, Californien, og Maggie og Steph voksede op sammen i Sun Valley, Idaho. Vi alle tre blev sammen efter at vi blev uddannet i 2014 og flyttet til Los Angeles og har haft denne fantastiske søster-bedste-ven-kone dynamisk. Dette er vores andet hus sammen-vi opgraderede store lejligheder, men vores obligation har været så speciel og tæt på mit hjerte. "

Åbn diasshow

"Vi bor i Silver Lake, et kvarter på østsiden af ​​Los Angeles slår med en kreativ puls. Fittingly er vores hjem et kreativt fristed. Jeg er designer og jeg arbejder på et hotel, Maggie er en portrætartner og Steph er en musiker.Jeg søgte at skabe et smukt rum, hvor vi alle kunne leve og arbejde blandt de solbeskinnede trægulve og sød luftig luftstrøm. Alle de indbyggede, store store vinduer, mørke træ og buede lofter gav os en godt fundament for udsmykning. "

Få looket! → Håndlavet og upcycled moderne stil

Åbn diasshow

Lejlighed Terapi Undersøgelse:

Jaya svarer:

Vores stil: Jeg valgte at gå med en moderne californisk stil med uventede former, rigeligt planteliv, rene hvide gardiner for maksimal solbeskyttelse, men lidt privatliv, vintage overfarvede tæpper og funky kunst. De fleste af vores træmøbler er håndlavede af min far eller bror, sofaen er en familie arvestykke, alle spisestue er vintage, og kunsten er alle lavet af os eller vores venner, med meget upcycling og repurposing fra gamle lejligheder vi har haft i hele college, thrift butikker, og selvfølgelig craigslist jagt.

Vi tog stor omhu i valg af hver vare; intet blev hurtigt udført. Jeg ledte efter en masse bløde, pukkelige stykker til at pryder mange af vores overflader for at gøre dem mere behagelige med så mange hårde vinkler, som er forbundet med enhedens design. Jeg kan også godt lide ideen om at spille med skala-dwarfing eller miniaturisering ting uforholdsmæssigt for at skabe overraskelse. Vi har en miniature Eames stil gyngestol, masser af små lommer med kunst og indretning, og mini planter og krystaller gemt i vindueskarme. Vores køkken er en foodie drøm: glas krukker fyldt med superfoods, en indbygget morgenmad krog, al den opbevaring du kan drømme om, en vintage komfur og solen hælder gennem vinduerne; og vores badeværelse er et beroligende lys violet / lavendel vidunderland.

Inspiration: Jeg er inspireret af så mange forskellige discipliner - fra historisk arkitektur til feministisk kunst til indretning til datavisualisering og grafisk design til trykning af publikationer til gæstfrihed og byplanlægning. Jeg voksede op i en meget kreativ husstand - min far og bedstefar er hobbyfulde og talentfulde træværkere, min søster er en fantastisk kok, min bror er en blandet medie billedkunstner og kunstlærer, og min mor er min design-kærlige partner i forbrydelse - men de har alle også videnskabs- og medicin baggrunde, så den slags synergi dikterede den måde jeg ser verden på og hvor vigtigt et smukt og praktisk beboelsesrum er for mig.

I en stor billeds mening tror jeg, at Los Angeles i et mærkeligt øjeblik er designligt klogt - det er hjemsted for så mange kæbefaldende arkitektoniske hyldest til fortiden, samtidig med at det går ud over en helt anden fremtid - af miljømæssige årsager på grund af gentrifikation og mangel på rent overkommelighed, og fordi det er massivt og stadigt voksende. Men det har og altid vil være et sted, der blomstrer med kreativitet. Det er virkelig spændende for mig at være en del af det og at bevidne dets udvikling. Det inspirerer mig konstant og informerer mine designvalg.

Favorite Element: Svært at vælge, fordi der er så mange unikke dele, der er ulige i forhold til de boxede efterkrigstidsbygninger i midten af ​​århundredet i denne by. Før jeg flyttede til LA, så jeg på en masse Ed Ruscha fotoserie på Los Angeles lejligheder, og de så alle så stærke, brutalt firkantede og sterile. De fleste steder vi har turneret er netop det, som er nostalgisk, stedspecifik og dejlig på sin egen måde, men denne lejlighed var fuld af mørk, rig valnød og drypede med gammel charme og karakter. Mine favoritter er de oprindelige 1920'ers armaturer, den lilla badeværelsesflise, alle de quirky kunst, den ikoniske lædersofa. Jeg tror, ​​at vi alle er enige om, at den bedste indbyggede del af vores sted er morgenmadskrogen. Når vi har venner over alle gravitates mod det - det er så hyggeligt og indbydende og lige i centrum af aktiviteten.

Største udfordring: 100% budget. Jeg søgte efter en stil i lang tid, der ville fungere, men ikke konkurs os. Maggie og Steph gav mig hovedsageligt tøjlerne, og vi splittede de fleste ting på tre måder. Det var absolut udfordrende, men det er også en slags sjov begrænsning at skulle være så sparsommelig. Vi har virkelig ikke brugt masser af penge på vores sted - jeg er stadig lidt chokeret over, hvordan vi kunne klare det.

Hvad venner siger: Vores venner har været så søde og gratis fra vores hjem, og det er oversat til et par nye projekter for mig. Det har været dejligt at kunne underholde og have fester i et rum, der virkelig føles som vores, i modsætning til kollegiet sovesale eller midlertidige underløb. Vi blev rigtig heldige.

Største forlegenhed: Når vores forældre og bedsteforældre kommer til besøg (eller endnu bedre, kommer et Jehovas Vidne til døren) og se, hvor mange nøgenmotiver vi har på - fra bunkepuder til kaktusskæleskulpturer, til brystpotter og en massiv nøgen olie maleri af vores ven Cuyler gjort af Maggie, til falsk kaktus arrangementer og så videre. Det er sjovt og bemyndigende, men også mere blot afspejler, hvor underligt vi alle er.

Træteste DIY: Al vores kunst. Vi hentede det fra vores venner-Nick Williams, Meridith Burchiel, saftige kunstner Joey Glickman, Reed Burdge, Akop Tashchyan, en lokal armensk kunstner, fra loppemarkeder, nogle af vores favorit lokale LA håndværkere og selvfølgelig vores "kunstner i bopæl "Maggie Shafran.

Største indulgence: Maggie bidrog med en original Matisse skitse til vores stue. Det er ret undervurderet, så ingen genkender det rigtigt, før de kommer tæt på. Det er en skønhed. Vi har også en original Marcel Breuer "Wassily" stol i vores spisestue, som jeg fandt på Ebay og restaureret.

Bedste råd: Læs! Der har været så mange inspirerende og strålende designere, der har taget sig tid til at dele al deres viden, og det er lige her til vores rådighed - find bøger skrevet af greats og få en følelse af deres ethos-Dieter Rams "så lidt design som Mulig "var en stor indsats for mig såvel som Paul Rands" Tanker om design. " Jessica Walsh fra Sagmeister & Walsh i NYC er lidt af et idol til mig også. De er alle sådanne dynamiske tværfaglige designtændere.

Hvad angår mere konkrete råd, må du ikke give dit hus på en gang. Det er fristende at ønske at få det hele gjort og gøre det straks beboeligt, men det er så meget bedre at plukke ting ud over tid og være tankevækkende om det. Jeg holder mange lister og diagrammer i alle aspekter af mit liv, men det er mest nyttigt at indrette et hus og holde det omkostningseffektivt. Jeg har altid en ide om, hvad jeg leder efter ved hånden, så når jeg går til loppemarkeder eller garagebutikker eller vintagebutikker, får jeg ikke distraheret og køber ting, der ikke virker. Akkumuleret rod er fjenden.

Drømmekilder: Så mange. Det er sjovt at gå gennem alle møbelbutikkerne på La Cienega og Melrose her i LA, men lige nu er det for det meste vindueshopping. Jeg drømmer altid om at få en mørk blå sammet Hollywood Regency Chesterfield sofa. Jeg har også alvorlig stol misundelse. Jeg ville elske at købe Charlotte Perriand lounge stole (sådan en badass kvindelige designer på et tidspunkt, hvor det var et alvorligt mand domineret felt), Hans Wegner træ spisestole og selvfølgelig Arne Jacobsen stykker-han er en møbel gud til mig. Sam Maloof er også en stor inspiration. Jeg går ind i de mere organiske former.

Men jeg elsker også ideen om at støtte lokale håndværkere, og jeg håber i mit næste rum, at jeg kan fortsætte med at gøre det i større målestok og holde den eklektiske blanding af lokal og vintage. Jeg arbejder på hoteller og vil gerne åbne mit eget hotel ned ad køen, så jeg er altid på udkig efter ting, der kan fungere både i små lejlighedskomplekser og i større skala gæstfrihedsmiljøer.

Få looket! → Håndlavet og upcycled moderne stil

→ Og gode nyheder! Hvis du blev forelsket i et objekt i denne hustur så meget, at du ikke kan leve uden det, kan det faktisk være til salg; Jaya sælger nogle af varerne i deres hjem.

Åbn diasshow

Tak, Jaya, Maggie og Steph!


Del din stil:

⇒ Hus Tour & House Call Submission Form