hus ture

Danielle's Bright & Multi-Functional Topetage Lejlighed

Anonim

Navn: Danielle Levy
Beliggenhed: Mile End; Montreal, Quebec
Størrelse: 700 kvadratmeter
År levede i: 3 år; lejet

En født og opvokset Montrealer, Danielle er en ivrig tilhænger af sit lokalsamfund, som er et afgørende træk ved hendes livsstil fra mad til hjemdesign. Meget af kunstværket og indretningen Danielle ejer har en personlig forbindelse, der enten er skabt af en ven eller lokal kunstner, fundet hos en butik eller opsamlet fra sine rejser i udlandet. Det er et af de hjem, hvor næsten alle dele har en historie, der gør disse ting uvurderlige. Denne lejlighed med 1 soveværelse ligger på øverste etage i et typisk fem-etagers lejlighedskompleks i Montreal-stil. Det er lyst, luftigt og omgivet af byens mest rigelige grønne rum. De vestvendte vinduer og altan giver en klar udsigt over Mont Royal mod syd og nord, et glimrende sted at fange de mest spektakulære solnedgange om aftenen.

Open House Tour

Open House Tour

Danielle er en registreret holistisk ernæringspraksis og driver sin virksomhed hjemmefra. Selv om lejligheden er begrænset i størrelse, er den multifunktionel med det formål. Danielle udnytter pladsen til sit fulde potentiale og har omhyggeligt opdelt hendes hovedrum i: 1) et kontor, 2) en professionel endnu indbydende stue / opholdsstue hvor hun kan arbejde med klienter i et behageligt miljø eller vært venner og 3) en spiseplads, som også fordobles som et fotostudio og udvidet mad arbejdsområde til hendes seneste opskrift kreationer. Denne lejlighed er et eksempel på, hvordan lidt kreativitet, samarbejde (vær ikke genert for at spørge dine venner om designrådgivning!), Og støtte fra dit kreative fællesskab kan gå langt for at opbygge et personligt og stilfuldt rum til at leve, arbejde og Spille.

Open House Tour

Lejlighed Terapi Undersøgelse:

Min Style: Vintage / Modern / Clean / Classic

Inspiration: Charles & Ray Eames, Natur - trækorn og planter, Feng Shui / Zen vibes, minimalisme og simpel livsstil.

Favorit Element: Den brugte glas / krom bogreol. Jeg elsker selve stykket og historien bag den. Jeg købte det for omkring seks år siden, af en mand, der var sælger hos Marché aux puces St-Michel, et stort vintageindendørsmarked i Montreal. Han tilfældigvis havde et garage salg af hans personlige ejendele, som jeg snuble på en søndag formiddag. Jeg kan huske, at jeg ville slå jackpotten! Jeg tog en sofa, boghyllen, en teakstol (som til sidst faldt fra hinanden) og den lille teak boghylde.

Største udfordring: Manglende diskplads i tekøkken!

Hvad venner siger: De føler sig godt, rolige og fredelige i rummet - gør mig glad!

Største forlegenhed: Tekøkken - det var gammelt og i dårlig form, da jeg flyttede ind, og jeg kan kun gøre så meget for at holde det rent og fungerende.

Træteste DIY: Træ tapet 'headboard' - sat op med hjælp af min bror Dave.

Største indulgence: Faux træ tæppe under kaffebordet.

Bedste råd: Gå på instinkt! samle stykker du straks bliver forelsket i, gradvist indsamle specielle varer over tid. Køb kun det, du har brug for, snarere end at forbruge af hensyn til forbrug. Lev simpelt!

Open House Tour

Ressourcer:

FARVE OG FARVE

 • Zero VOC Maling - hvid

INDGANG

 • Farvet glas: Dette er et af hovedindretningerne i lejligheden, der gjorde mig forelsket i det ved første besøg! Ingen anden lejlighed i bygningen har dette smukke kunstværk, så jeg var heldig! Det er en let brønd, der er forbundet med taget, som jeg er på øverste etage.

STUE

 • Rob Jamieson maleri, lille billede af ung soldat. Jeg var forbi på Jamiesons hus til taksigelse, og dette maleri fik øjet, som blev gemt væk på et sofabord i deres stue. Jeg udtrykte min begejstring for stykket, og Rob forklarede, at han havde lavet det og gav det generøst til mig!
 • Ron Jamieson oliemaleri: Min 'anden far' vi kan lide at sige, far til min ven Emilia. Dette var en replikation af et billede, jeg tog for mange år siden i Mexico, af en hund på taget. Jeg fortsatte med at se hunde på hustage og lærte senere, at folk lægger hunde på taget, når de er i varme, som en måde at styre de overfyldte strøg på! Ron nød billedet og malede en stor udgave, som min ven Emilia har hængende i sit hjem. Dette var den mindre undersøgelse.
 • Stor indrammet 'hest plakat': Whistlejacket af George Stubbs. Fra National Gallery London, hvor jeg besøgte 7-8 år siden.
 • Glasbordet, træbordet og hvide polstrede stole er fra Zone, et lokalt Quebec designfirma, der har en butikssted i nærheden af ​​mit hjem.
 • Træ korn tæppet jeg tilfældigt fundet hos Simons, en Montreal stormagasin, mens shopping for en vinter parka. Som fan af alle ting trækorn (selvfølgelig) var jeg meget begejstret for at snuble over dette emne! Jeg fik også puden på stranden scene den dag, som er lavet af det samme bløde materiale. Disse stykker blev udelukkende lavet til 'Simons Maison'.
 • På den lille teak bogreol, terracotta plante potten jeg malet med stribe turkis - et mini DIY projekt!
 • Den hvide lampe på teak bogreol: Jeg fandt denne lampe base, som også er lavet af teak, i et garage salg i Hudson uden for Montreal for omkring seks år siden. Jeg hentede den simple lampeskærm fra hardwareforretningen.
 • SORTIE (Exit) lampen er fra Marché aux puces St-Michel, Montréals vigtigste vintage marked.
 • Porcelænskål på sofabordet var fra min bedstemor, og blomsterskibsunderlagene var fra frelsesarme.

SPISESTUE

 • Hundens plakat iført en krave er en reference fra min favoritfilm Amelie Poulain, oprindeligt et maleri lavet af Michael Sowa.
 • Spisebordet og stolene er fra Ikea 'Stockholm Collection' fra to år siden.

KØKKEN

 • Milk & Honning print: Dette blev lavet af min ven Olivia Mew, der driver rad firmaet Stay Home Club, der er baseret i Montreal. Jeg nyder hendes grafik, og ordene minder mig om min jødiske bubby, som var en god kok og elskede os gennem mad! (Religiøs reference: Israel er kendt som 'landets mælk og honning')
 • Bede hænder print: Jeg er ikke religiøs, men jeg har altid været en fan af 'bønnehænder' og andre religiøse kunstværker. Dette var en vintage fundet fra Marché aux puces St Michel.
 • Med så lidt tællerplads i tekøkkenet har jeg Macgyvered en udvidet tæller ved at tilføje et stykke træ over det ekstra minikøleskab. Dette forbinder til en køkkenvogn, som jeg købte hos Home Depot. Det hjælper faktisk en hel del, og folk får et spark ud af bogbalanceringshandlingen!
 • Det hængende banner af papirfrugter og grøntsager blev lavet af mine venner Jarre, et lokalt designteam, i samarbejde med Montréals lige så imponerende design crew Baltic club.
 • Bager: Samlet i årenes løb fra tilfældig garage salg fra min forældre hytte (et sted, der gemmer hele min fars garage salg fund!).
 • Jeg byggede 'Mason Jar Spice Shelf' med min far. Da jeg havde så lidt opbevaring, var dette design nødvendigt for at maksimere mit rum og gør tricket!

SOVEVÆRELSE

 • De store udskrifter på min væg er af Rinko Kawauchis arbejde, min yndlingsfotograf. Jeg opdagede hendes billeder, når de besøgte Stockholm i 2007, og så hendes show på Fotografins Hus galleri. Jeg blev flyttet ud over ord af sine billeder, og seks år senere besluttede jeg at udskrive et par, da de stadig havde samme indflydelse på mig. Jeg fik dem trykt med en "perle" af en printer, Dimensioner, som kan findes i kælderen på et Chinatown mall. Anthony er den unge fyr, der kører stedet, og tilbyder en fantastisk og meget overkommelig service. Tjek ham ud Montreal!
 • Jeg købte trækorn tapet på en af ​​mine fave butikker i byen, Galerie Co, Et design / husholdningsbutik beliggende i mit kvarter, der kuraterer galleriet / butikken med en-of-a-kind stykker lavet lokalt og internationalt som bæredygtige produkter. Virksomheden, der gør denne fantastiske No VOC tapet kaldes NLXL, der er baseret i Holland.
 • Den indrammede 'cykel' broderi tekstil kunst er lavet af en Montreal-baseret kunstner Dionoski.
 • Jeg er en stor fan af aromaterapi og holder altid en brænder med lavendel og andre æteriske olier, som hjælper mig med at føle mig rolig.
 • På sengebordet er en notesbog lavet af Field Notes, et mærke jeg elsker! De kørte denne limited edition notebook serie kaldet "Shelterwood" sidste år, og jeg var nødt til at have en pakke! På sengebordet er glasburerne fyldt med fantastiske naturlige, essentielle oliefyrede kropsmørter og læbefugtighedscreme, håndlavet af min ven Emily Knox fra EJ Naturals, der er baseret i Montreal. Hun er en multifunktionel, lidenskabelig person, der laver små partier af kemikaliefri kropsprodukter af høj kvalitet!

BADEVÆRELSE

 • Det himmelske tryk 'La Lune' blev lavet af min langvarige ven Stephanie Cheng, der bor i Toronto. Hun er en talentfuld grafisk designer, kunstner og printmaker, der driver sin egen mini-studio.
 • Jeg elsker mit kort brusebad gardin! Jeg købte dette, når jeg bor i Toronto i en hardwarebutik på Roncesvalles. Som en stor kortfan, blev jeg stokket for at have snuble over dette gardin, som var foldet op og gemmer sig på en lav hylde. Lucky find mens du leder efter pærer!
 • Udskrivningen af ​​farveblokken og landskabet blev lavet af en dejlig lokal kunstner ved navn Magali Robidaire aka Le Bocal de Mag.
 • Glaskassen, som jeg holder mundskyl i, var generøst begavet af en ven Chantel Ness, der driver en rad vintage husvarer og designfirma kaldet Fül Haus!
 • Badeværelse hylde 'tchotchkes' er emner jeg har hentet gennem årene, fra rejser til Sydøstasien og små hippiebutikker, der er bountiful i Montreal.

OFFICE / DEN

 • Jane Heller fotoprint af Farine Five Roses, et klassisk Montreal-monument. Jeg arbejdede som Jane's assistent i et par år, og vi var tætte venner.
 • Mini kontorområdet indeholder en stol fra Zone og skrivebordet er fra Ikea (VITTSJÖ Laptop bord).

Open House Tour

Send os din egen:

Del dit hjem med lejlighedsterapi: Husets rejsedokument

Er du designer / arkitekt / dekorator? Del dit boligprojekt: Professionel indsendelsesformular.

→ Og se alle vores tidligere husture her

Følg Apartment Therapy's Board House Tours Lejlighedsterapi på Pinterest.

Opdateret dagligt med friske ture fulde af fotos for dig at pin & nyd!

Tak, Danielle!

Flere indlæg i september 2015 Tours

Danielle & Marks Moderne og tilbagelagt West End Loft

Shelleys skive af Frankrig i Melbourne

Apartment Therapy støtter vores læsere med nøje udvalgte produktanbefalinger for at forbedre livet derhjemme. Du støtter os gennem vores uafhængigt udvalgte links, hvoraf mange tjener os til en kommission.