hus ture

David & Bevins Curated Lifestyle

Anonim

Navn: Bevin & David Early
Sted: St. Louis, Missouri
Størrelse: Lejlighed 1.350 kvadratmeter, Lager / Garage 1.550 kvadratmeter
Årene boede i: 4

Vi synes gerne, at Bevin og David deler begynder med legendariske kunstsamlere Herb og Dorothy Vogel, der i årtier har brugt meget af deres beskedne indkomst til at bygge en imponerende samling af moderne kunst. Begge par køber overkommelige stykker fra ukendte kunstnere (hvoraf nogle bliver venner), og lever i årevis med den kunst, de elsker.

Åbn diasshow

Få kunne fungere som Vogels, dog i en trange New York lejlighed, med knapt nok plads til at gå for alle de stykker, de erhverver. David og Bevin forvalter derimod en galleriagtig følelse med lette vægge og ekstra møbler, der lader kunsten tale uden forstyrrelse. Det er en glæde at flytte rundt i deres rum og tage deres synspunkt.

Meget af deres møbler er enten brugte eller bygget af David; den ekspansive garage fordobles som sit værksted og opbevaring af fundne genstande. Udover sit dagjob, og kører Snowflake / Citystock (deres galleri nedenunder) med Bevin, planlægger han at begynde at sælge nogle af hans stykker i den nærmeste fremtid.

Åbn diasshow

Lejlighed Terapi Undersøgelse:

Vores stil: minimal mod design (moderne eller vintage) blandet med slidte / gamle varer.

Inspiration: Venner lejligheder (kunstnere og junk shoppere, for mange til navn). International Style, alle stiftere og bidragydere.

Favoritelement: Windows, masser af lys. At være væk fra gaden, der bor på en anden sal.

Største udfordring: Har ikke tid nok til at gøre ideer til virkelighed.

Hvad venner siger: Dag job venner, "Um .....? OK" Regelmæssige venner, "Ja"

Største forlegenhed: Spenderer masser af tid på rehab projekter og ikke har tid til at tage sig af vores sted.

Stoleste DIY: At lære at mudder og tape (gipsvæg).

Største overbærenhed: indsamling af lamper og fans (vel vidende at jeg aldrig har tid til at rengøre / reparere brug)

Bedste råd: Bedre at gå lidt over budget end at gå billig på rehab projekter.

Åbn diasshow

Ressourcer: træblokke - Bevin Tidlig, gangbænk og DJ-bord - David Tidlig, foto / collage over mantel - Jamie Kreher, foto + glas på kontoret - Martin Morehouse, maleri i spisestue - David Linneweh, skærmbillede i køkkenet - Coby Ellison, collage i soveværelse - Leslie Mutchler, maleri i gang - Grant Miller, maleri / skulptur af mand ved drejeskive - Brian Reckamp

Åbn diasshow

Tak, Dave & Bevin!

Billeder: Ann Manubay, Dabney Frake

Er du interesseret i at dele dit hjem med Apartment Therapy? Kontakt redaktionen gennem vores formular til indgivelse af husturer.

Åbn diasshow