hus ture

Davids Memento Filled Bedroom

Anonim

Navn og sted: David i New York, New York
Mit foretrukne værelse: Soveværelse
Specifikationer: 115 kvadratmeter i udlejning

At bo på Manhattan betyder normalt, at du ikke har meget plads, så du skal få mest muligt ud af det du har. Dette dikterede grundlæggende mit soveværelse. Jeg rejser også ofte til arbejde, så jeg ønskede at sørge for, at mit soveværelse var så behageligt og afslappende som muligt for den tid, jeg rent faktisk kommer til at tilbringe der.

Den blå / grønne vægfarve og blødt kohudtæppe går langt med dette. De mindre stykker omkring rummet afspejler mange af mine rejser og historie: Jeg har plakater, jeg hentede i Paris og Italien blandet med originale akvareller, jeg købte på Etsy, samt tegninger og illustrationer, min far skabte, da han var teenager.

Tegnet bogstaverne kommer fra ture til Texas og vingerne er fra Pennsylvania. Jeg er virkelig interesseret i historierne om de ting, jeg omgiver mig med, så jeg kan lide at have et personligt forhold til næsten alle ting i rummet. Jeg forsøger at finde vintageartikler, når jeg kan, da de har deres egen historie. Også som en scene designer, ender jeg med at arve varer fra produktioner - både spøgelsestolen på skrivebordet og armstolen ved hylderne var på scenen, inden de blev en del af mit værelse.

Mine yndlingsartikler er dem, der har den mest personlige historie - min onkels værktøjskasse, som jeg bruger til opbevaring af skrivebord, min fars tegning af James Dean, samt hans træskulpturer, der findes på bogreol. Jeg elsker også min væg af postkort - det minder mig om hvor heldig jeg har været at rejse og se så mange ting. Siden jeg har samlet det for nogle år siden, har det været langsomt at demontere selv, men jeg finder en vis skønhed i det, så jeg har ikke forsøgt at ordne det.

Kilder:

  • Vægfarve : Palladian Blue af Benjamin Moore
  • Dyne og shams: West Elm
  • Tæppe : Ikea
  • Bogreol (sprayet guld) og skrivebord : Ikea
  • Gardinstof: Premier Prints

Tak, David!

Vil du have et værelse i dit hjem ( hvilket som helst værelse!), Der skal fremhæves som en Apartment Therapy Favorite Rooms post? Send dit værelse her.