hus ture

Davids varme og moderne studie i en tidligere garage

Anonim

Navn: David Brown
Beliggenhed: Lower Eastside - Santa Barbara, Californien
Størrelse: 900 kvadratmeter
År levede i: 5 år; Ejet

Betonggulvet - nu perfekt tilberedt - og opklapningsdøren er de eneste tegn på, at Davids lyse og lyse studie tidligere var en garage. Med hjælp fra et dygtigt designteam og en standent entreprenør, forvandlede David garagen til et studie, der udpegede simpel indendørs / udendørs livsstil. Kapitaliserer sig på Santa Barbara's Middelhavsklima, har han skabt et energibesparende hjem infunderet med naturligt lys, der forbinder med en omhyggeligt betragtet privat gårdhave. Inde, høje lofter, rigelige tagvinduer og en sparsom utilitaristisk designstrategi føjer rummets luftige stemning, mens de fyrretræede vægge og soveværelsens trægulve giver varme og skønhed til rummet.

Open House Tour

Open House Tour

En massiv klargjort garageport, der ruller op og væk med et fjernbetjening klikker linjerne mellem ind og ud. David siger, at han ofte rejser det fra sin seng første ting om morgenen, så den nye dag oversvømmes. Hans bruser er udenfor, der er anbragt i en klo-foot-kar, der er scoret på Craigslist, hvilket gør solrige brusere og stjernehimlen så godt som muligt. Endnu bedre dræner badevandet til landskabet, hvilket gør hele opsætningen tørkevenlig. Den tid, der blev brugt i Mexico, inddrog i David en dyb forståelse for fordelene ved baghaven hængekøje - så meget, at han sænket et indlæg i haven og installerede nok hardware til at rumme ophænget af ikke kun en, men en trio af hængekøjer over hans gårdhave. Han bragte de rigfarvede og generøst mellemstore tilbage fra Oaxaca. Familia hængekøje er den største han kender til, angiveligt imødekommende så mange som seks personer. Den er vævet i ROYGBIV regnbue mønster, og det er en del af skønheden. Resten af ​​terrassen er udstyret med en ildgrube og et bord og stole til al fresco dining. En drueindsats og gate skaber privatliv og fuldender den overdrevne tilbagetrækningsoplevelse af udendørs rummet, til trods for bymæssige omgivelser.

Udover at være sygeplejerske på et lokalsygehus, er David også et metalhoved med en imponerende kassettebåndsamling og en hyppig rejsende af eventyr / backpacking / off-the-beaten path variation; han har nogle fantastiske fotografier af sig selv, der vises over hans skrivebord - for at vise det. Rejse bøger og kort på væggen yderligere antydning til hans passion for vandring. Han lejer ofte sin studio, når han er væk og giver stor tilfredshed med at kunne dele stedet ikke kun med familie og venner, men med andre rejsende.

David reflekterede over hans stil og designpåvirkninger, at David delte med, at hans rejser, tid til at besøge andre kulturer, og at bo i en rygsæk har bidraget meget til hans strømlinede tilgang til design og levevis. Fornemmelsen er minimalistisk, men ikke skarp og synes så simpel som den er omhyggeligt gennemtænkt. Et stort walk-in closet huse hans garderobe, personlige effekter og computer. Han har ikke et dedikeret tv og foretrækker endda at have computeren væk fra det primære boligareal. Med meget af møblerne på hjul, er rummet stadig alsidigt og i stand til at omdanne fra spisestue til dansegulv med lethed. Gæster på dette dansegulv er mere tilbøjelige til at grooving til lyden af ​​en af ​​Davids tilpassede mixtapes fra dagen tilbage end en digitaliseret playliste. Tilsyneladende kan du stadig købe en kassetteafspiller, da han har en nytænkt opsætning. Hemmeligheden i at holde disse kassettebånd i god form alle disse år? Spol altid hele vejen, når du opbevarer. På et tidspunkt, hvor en vinylindsamling og vintage record-afspiller i stuen er blevet synonymt med hoftelivet, så var det at se en mixtape-samling, der var fremtrædende, så forfriskende som det var overraskende. Da jeg spurgte om de kølige trævægmonterede displaybokse, fortalte han mig, at han troede, at han fik dem på Wherehouse

.

som i musikbutikken i 80'erne og 90'erne. The Wherehouse!

Davids sted og tilgang gør opmærksom på William Morris-citatet om at have "intet i dit hus, som du ikke ved at være nyttigt eller tro på at være smukt." Utnyttelsen i møblerne, lamperne og andre redskaber til at leve, den skønhed der blev fundet i den kunstige visning af hans båndsamling, sammen med hans personlige fotografier og kort på væggen, er det virkelig et bevidst rum, der er designet til at leve og lever godt til det.

Open House Tour

Lejlighed Terapi Undersøgelse:

Min stil: Moderne, med lidt retro

.

bred åben rummelighed, der skaber god energi flow.

Inspiration: Rejser, som lever som en backpacker, enkelhed.

Favoritelement: Indendørs / udendørs aspekt

.

At kunne åbne en hel mur med klik på fjernbetjeningen ved at hæve rulledøren.

Største udfordring: Oprettelse af det privatliv, der er nødvendigt med udendørsbruser og udsat opholdsstue, mens de ligger tæt på nabohuse.

Hvad Venner siger: De er blæst væk

.

de elsker det.

Største forlegenhed: Måske springer de voldsomme gopherhuller op i haven overalt

.

Træteste DIY: Trækker sammen hele designet af stedet.

Største indulgence: AC / varmeenheden.

Bedste råd: Mindre er mere

.

gør hvad der er godt for dig, design for det der gør dig glad.

Drømmekilder: Design inden for rækkevidde

Open House Tour

Ressourcer

Opholdsstue

 • Daybed: CB2
 • Gul bænk på hjul: CB2

SPISESTUE

 • Spisebord: Skræddersyet af Josh Morlan med genvundet træ fra et gammelt sommerhus i Santa Barbara
 • Stole: Amazon

SLEEPING AREA

 • Sengetøj: IKEA
 • Hollandsk Delft Blauw kartonbord: Bragt tilbage fra Holland

GÅRDHAVE

 • Claw-foot badekar: Craigslist
 • Hængekøjer: Oaxaca
 • Patio bord og stole: Anthropologie

ANDET

 • Skrivebordsstol: Design inden for rækkevidde
 • Kunstværk over kassettevisning: David Diamant

Open House Tour

Send os din egen:

Del dit hjem med lejlighedsterapi: Husets rejsedokument

Er du designer / arkitekt / dekorator? Del dit boligprojekt: Professionel indsendelsesformular.

→ Og se alle vores tidligere husture her

Følg Apartment Therapy's Board House Tours Lejlighedsterapi på Pinterest.

Opdateret dagligt med friske ture fulde af fotos for dig at pin & nyd!

Tak, David!

Apartment Therapy støtter vores læsere med nøje udvalgte produktanbefalinger for at forbedre livet derhjemme. Du støtter os gennem vores uafhængigt udvalgte links, hvoraf mange tjener os til en kommission.