hus ture

Diane's Cozy Colorado Rockies Cabin Retreat

Anonim

Navn: Diane Gordon sammen med sin mand Tim, datter Ellie og søn Teddy
Sted: Rollinsville, Colorado
Størrelse: 825 kvadratfod hytte + 128 kvadratmeter kunstnerens studie
År har boet i: weekend getaway, ejet siden februar 2011

Har du nogensinde spekuleret på, hvordan en professionel indretningsarkitekt går tilbage i weekenden? Nå, i stil, selvfølgelig! Du kan huske den nylige kig indeni Dianes weekend tilbagetrækning hytte med udsigt over Continental Divide højt i Colorado Rockies. Nå var hun venlig nok til at tage flere billeder og give os den fulde tour ...

Åbn diasshow

Diane delte nogle noter på dette specielle sted, at hun og hendes familie allerede er kommet til at elske:

Når du søger to år for den perfekte Colorado bjerg tilbagetog, alt hvad du vil gøre, når du finder det er slappe af. Vores hytte med udsigt over Continental Divide er det perfekte sted at nyde tiden med vores to middelalderlige børn i weekenden - at lave en brand og s'mores, vandre et nærliggende spor eller bare læse en bog. Indendørs ønskede jeg at skabe en afslappet europæisk følelse, men stadig opdateret og opdateret. Pine gulve, der var blev omhyggeligt slibet og hvidvaskede kontrast skarpe hvide trim og frysere.

Smarte lille rumløsninger gør dette lille etværelses husarbejde til vores familie på fire. For eksempel bor underkøleskabet i mudderummet, og åbner således køkkenet for diskplads og opbevaring. Indbyggede køjesenge giver soveværelset mulighed for at blive brugt som et tv-rum; stole glider ud af vejen og en oppustelig dronning seng vises for gæster. Dette hjem væk er lige højre.

Åbn diasshow

Lejlighed Terapi Undersøgelse:

Vores stil: europæisk-inspireret. Min mor er tysk, og denne del af Colorado minder mig om bjergene i Tyskland og Østrig og de gamle europæiske bjergbyer, jeg har besøgt (med minedrift). Jeg ønskede, at kabinen skulle føle sig opdateret, men også have en del af den gamle verden varme.

Inspiration: De hvide hylder i Continental Divide og smukke skovklædte scener, som vi ser ud i stuen, inspirerede mig til at holde væggene lyse og lyse og lade udsigten virkelig komme igennem. Normalt, som i mit hovedhus i Denver, er det farven farve farve overalt.

Favorite Element: Når jeg ledte efter en flugt i bjergene, vidste jeg bare, at vi var nødt til at finde en med pejs, og at finde en 1930'ers struktur med den oprindelige pejs var et stort plus.

Største udfordring: Den forrige ejer havde malet fyrretræerne, men jeg var fast besluttet på at få dem slibet og hvidvaskede. Vores gulvperson fandt ud af, at hvidvaskeflader ikke virker på fyr på grund af typen af ​​knuder, men jeg undersøgte hurtigt andre muligheder og brugte i stedet en fortyndet malingsteknik. Det viste sig fantastisk, værd at hver ounce indsats!

Hvad venner siger: Nu ved jeg hvorfor du aldrig er hjemme i weekenden mere!

Største forlegenhed: Vi havde en ynkelig 19 gallon vandvarmer, og en større ville ikke passe, men med en familie på fire, vidste vi, at vi skulle gøre noget for mere varmt vand. Jeg bestilte en gas tankless varmt vandvarmer, havde min blikkenslager kom op fra Denver for at installere det, kun for at regne ud, at det var for højt, når alle udluftning var på plads. Ups! På plan B, elektrisk tankløs vandvarmer, meget mindre, hvilket takker godhed passer bare perfekt.

Træteste DIY: I kunstnerens studie ønskede jeg at installere en væg-til-væg bordplade i den ene ende af rummet, men den skulle være gammel og rustik. Jeg fandt en solid valnød udvendig dør på en bjærgning yard, trimmet af enden, installerede klumper og bestilt kvart-tommer tykt plexi-glas for at skabe en flad skriveflade for det. Et par antikke corbels afslutter udseendet af den funky flydende bordplade.

Største overbærenhed: De faste hickorykabinetter i soveværelset, der blev installeret i stedet for et almindeligt skab, var de største spænder, og foruden den meget tiltrængte opbevaring giver de rummet en masse ekstra varme, som et simpelt tørretumbler skab ikke ville have.

Bedste råd: I et et-værelses rum er dette lille, der skal passe fire personer, tænk på ting lidt anderledes. Køkkenet har mere diskplads og opbevaring, fordi underkøleskabet lever med vaskemaskine og tørretumbler i det tilstødende mudderum. Soveværelset med hvælvet loft har indbyggede køjesenge, så rummet er åbent nok til komfortable stole, der tjener dobbeltarbejde som et tv-rum. Vær ikke bange for den frygtede sovesofa; der er virksomheder derude, der tilbyder meget komfortable sovesofaer i dag. Brug indbyggede skabe og kabinetter, hvor du end kan, de ser ikke kun godt ud, men kan give kloge opbevaringsløsninger i hele et lille hjem.

Drømmekilder : Arhaus Furniture, West End, Woodharbor Cabinetry, Anthropologie, Sweet William Market (Denver, CO), Clutter Consignment (Boulder), 5 Green Boxes (Denver, CO), Lee Industries, Garnet Hill.

Åbn diasshow

Ressourcer af note:

FARVE OG FARVE
Stue / Spisestue / Køkken / Kunstnerens Studio - Benjamin Moore Fransk Canvas OC-41
Soveværelse - Benjamin Moore Lancaster Whitewash HC-174
Badeværelse - Benjamin Moore Wickham Grey HC-171
Indvendig trimme - Benjamin Moore White Dove OC-17
Udvendige døre og vinduer - Benjamin Moore Nimbus Gray 2131-50

ENTRY / MUD ROOM
Bænkskab - Woodharbor Cabinetry
Bænkpude stof - Ballard Designs
Montauk Black guaged skifer gulvflise - Design Materials, Denver CO
Undercounter Vaskemaskine & Tørretumbler - Kenmore

STUE
Dronning sovesofa, fodstole og X-ryg stole - Arhaus Furniture, Boulder CO
Oversized ottoman - Lee Industries (med COM stof fra Kravet)
Original pastel kunstværk af europæisk by c. 1912 - eBay
Nikkellamper med burlap nuancer - Mål
Antik brugerdefineret malet spil bord - 5 grønne bokse, Denver CO
Blidt anvendte offwhite nedfyldte sidestole - Clutter Consignment, Boulder CO
Caged Rock Kanin - I West End

SPISESTUE
Vedhængslys - Ved West End
Radiator Lampe - Fundet genstand fra Anthropologie
Stole - Arhaus Møbler (ombetrukket i stof fra Lee Industries)

KØKKEN
Metropolitan Shag Uldrug - Garnet Hill
Apparater - Kitchenaid
Stand Mixer - Kitchenaid
Vægur - Wisteria

SOVEVÆRELSE
Green Swivel Stole - Arhaus Furniture, Boulder CO
Hickory Skabe - Woodharbor Cabinetry
Sengetøj - Garnet Hill
Kunstværk (vintage print / fotos af gamle Rollinsville) - Wild West Mercantile, Rollinsville CO
Draperier - Antropologi

BADEVÆRELSE
Vintage make-up-fodtaske - Sweet William Market, Denver CO
Badeværelse væg sconce - Restaurering Hardware
Tæppe, håndklæder og shower curtain - Anthropologie

ARTIST'S STUDIO
Pink Chaise - Mitchell Gold
Cabinetry hardware-De Weldaad, købt i Amsterdam, Holland
Kalkplader maling - Home Depot
Område Rug - Pottery Barn

BARE FOR SJOV
Sjov Ride Super Z Zip Line - Amazon.com

DESIGN / POLSTRINGER
Design af Diane Gordon Design, Denver, CO
Custom Stoffet af Vince Cox, Velsignelseshuset, Denver CO

Åbn diasshow

Takket være Diane, Tim og børnene!

Billeder: Diane Gordon

• HOUSE TOUR ARCHIVE Tjek her forbi husrejser
• Er du interesseret i at dele dit hjem med Apartment Therapy? Kontakt redaktionen gennem vores formular til indgivelse af husturer.
• Er du designer / arkitekt / dekorator interesseret i at dele et boligprojekt med Apartment Therapy-læsere? Kontakt redaktionen via vores Professional Submission Form.

Åbn diasshow