ejendom

Drool-worthy Listing i Seattle's Central District

Anonim

Efter at have vokset op i Central District og oplevet den første hånd den radikale ændring i sin demografiske profil gennem årene, er vi som regel den til tsk-tsk-konverteringer af gamle bygninger, hvis virksomheder plejede at udgøre en del af et levende - og forsvinder - samfund, til high-end udviklinger lokalsamfund ville ikke drømme om at have råd til. Men denne renovering af en købmand fra 1922 lykkedes at buste vores reserve bredt åbent.


Se disse efter hoppet

Hvad billederne ikke viser, er at denne bygning ligger lige midt i et meget hyggeligt boligområde uden en anden kommerciel bygning i nærheden. Det har været stille i brug som et hjem i et stykke tid, men det lå lukket og tømt før da. En interessant note: Rumskiltet i dette indlæg om hip bjælkebutik Store ting brugt til at hænge over det er butiksfronten (bogstaverne er omarrangeret fra et Payless-tegn).

Standout-funktionerne i dette hjem er køkkenet og spisestuen / kontorpladsen bag det tidligere butiksvindue. Det eneste soveværelse på øverste etage åbner til en balkon med forsiden - og vi mener, at Seattle skyline - oven på spisestuen.

Og nu, prismærket: $ 499.950. På 1150 kvadratmeter og med markedet som det er, måske kommer det ned. Så igen, måske foretrækker vi et nabolag købmand.

Billeder: Vintage Seattle.