hus ture

Eklektiske mønstre i en Greenwich Village Studio lejlighed

Anonim

Navn: Emily Graff
Beliggenhed: Greenwich Village, New York
Størrelse: 550 kvadratmeter
År levede i: 3 år

Dette hjem i Greenwich Village er fuld af energi takket være dristige og farverige mønstre. Men det føles også ret større end dets lille størrelse. Ejeren Emily har gjort et fantastisk arbejde med at maksimere plads ved at bruge en Murphy seng, smart møbler layout planlægning og tapet som et middel til visuelt at dele rummet. Og hendes eklektiske indretning giver et hyggeligt, hyggeligt hjem.

Emilys studio er placeret i en pre-war-bygning fra Art Deco (tænk: kroneformning, buede døråbninger), og hun føler sig heldig at leve i et så inspirerende rum. Fordi hun elsker at lave mad, er meget af fokuset på den lille studio på et åbent køkken. Og som en ivrig vært betyder hendes overbærenhed i en Murphy-seng, at hun kan trække et udvideligt bord og spise aftensmad med mange venner.

Og ja, hvis du tæller, det er tre forskellige mønstre af tapet, har det lykkedes at bruge det - smukt og effektivt - ikke i en masse kvadratfod!

Lejlighed Terapi Undersøgelse:

Vores stil: Eklektisk

Inspiration: Jeg voksede op i et hus, hvor hvert værelse fremhævede forskellige tapeter, fra toile til striber til design af frugt og vinstokke, dokker og skibe, kolibrier og endda akrobater. Jeg elskede det. Mine forældre gav mig en påskønnelse for dristige og farverige mønstre. Hvilket er nu baggrunden for mit daglige liv.

Favorit Element: Murphy seng. Når det er nede, uanset. Når det er op, og jeg flytter en flok møbler rundt, kan jeg invitere venner og være vært for en middagsselskab eller et cocktailparty eller et danseparti.

Største udfordring: rumlig planlægning. Jeg ønskede at finde ud af, hvordan man adskiller et værelse i fire forskellige områder - arbejde, sove, leve og spise. Jeg stolte på tapet og område tæpper: stribet tapet til et arbejdsområde; et flokati tæppe til et soveområde en knudet uldtæppe til et opholdsområde; og udskrive tapet til spiseplads.

Hvilke venner siger: "Hvordan passer vi alle ind her?"

Største forlegenhed: Heldigvis bad Apartment Therapy mig ikke om at åbne nogen af ​​mine skabe.

Stoleste DIY: Alt der kommer ud af køkkenet. En all-time favorit er en cremet kyllingekande fra Samin Nosrats kommende kokbog SALT, FAT, SUR, VARME, som er som en masterclass i madlavning. Se efter det i april 2017 fra Simon & Schuster!

Største indulgence: Se ovenfor, re: Murphy Bed. (Det var det værd.)

Bedste råd: Dette er noget, min mor lærte mig: Vælg en ting. Så bygg et værelse omkring det. Måske er det en persisk stil tæppe. Eller en broderet coverlet. For mig er det en loveseat. Det er turkis, så farve er gevind i hele min lejlighed - fra tæppet i opholdsområdet til tapetet i gangen og masser af ting i mellem. Det virker at forene uensartede stykker fra forskellige perioder i forskellige stilarter.

Drømmekilder: Les Puces

Tak, Emily!


Få dette hjem udseende med disse indkøbskilder:
Flere ressourcer:

FARVE OG FARVE
Hall Wallpaper: Scion-Wabi Sabi Adisa i Tomat / Multi
Forsiden til stuen: Benjamin Moore-Mountainview # 583
Bagvæg i stuen: Quadrille Stoffer-San Marco Tilbage i fransk Grøn på Off-White
Spisebaggrund: Sanderson-Aspen i Skov / Trækul
Køkken: Benjamin Moore-Eve Grøn # 2024-30
Køkkenskabe og Badeværelse Forfængelighed: Benjamin Moore-Metallic Silver # 2132-60
Vestibule Badeværelse: Benjamin Moore-Spring Tulipaner # 2001-30
Loft: Benjamin Moore-Decorator White CC-20
Trim: Benjamin Moore-White Dove C-17 (Semi-Gloss)

INDGANG
Chrome skrivebord - CB2
Kontorstol - One Kings Lane
Glas Étagère - Vintage
Hvide opbevaringsbokse - Containerforretningen
Dresser - Pottery Barn Kids
Spejl - Pottery Barn Teens

Stue / soveværelse
Flokati Rug - Serena & Lily
Loveseat og lænestole - Vintage
Uldtæppe - ABC Carpet & Home (Downstairs)

SPISESTUE
Træ spisebord-vintage
Bar Chair-Vintage

BADEVÆRELSE
Hvid Spejl-Vintage