hus ture

Elizabeths rene og hyggelige schweiziske lejlighed

Anonim

Navn: Elizabeth
Beliggenhed: Luzern, Schweiz

Vores hjem er en 4 værelses, schweizisk loft lejlighed fordelt på to etager. Det er et fantastisk åbent rum med tonsvis af tømmer og lyst lys.

Selv om det har været meget fristende at omfavne en hel alpine lodge føler, vores år brugt i Indonesien låne en meget global touch til indretningen.

At være passioneret om design - især Mid Century moderne og klassiske skandinaviske møbler, har jeg måttet blande og blande disse stykker blandt de udskårne balinesiske afføring og teak hvilestole.

At have to små drenge har hjulpet tilføje nogle udsmykkede stykker og stoftryk, der holder alle morede. Jeg føler Det er vigtigt at have en samling, der viser din rejse som en familie og udløser minder om ferie og hjem på særlige steder.

Jeg elsker at kurere udseendet i vores hjem. Det føles hyggeligt endnu præcist. Den sporter rene linjer og moderne stykker, men føles jordnær og rå på steder. Det er varmt og indbydende og der er masser af tæpper til at snuse under. Jeg kunne ikke forestille mig at være hvor som helst bedre. Jeg elsker det.

Tak, Elizabeth!

• Er du interesseret i at dele dit hjem med Apartment Therapy? Kontakt redaktørerne via vores Hus Tour & House Call Submission Form.