hus ture

Ellen & Matts sjove, kreative hjem for en voksende familie

Anonim

Sted: Los Angeles, Californien

Katie er fotograf og indgav nogle smukke billeder af hendes venner Matt og Ellens hjem!

Fra Katie: "Ellen har et strålende designindtryk og arbejder på Sugar Paper LA. Matt er forfatter / instruktør / skuespiller. De har lige modtaget deres to fosterbørn - de mest dyrebare tvilling drenge. Jeg bad Ellen om at svare på nogle få spørgsmål om hende hjem og det er det hun sagde ... "

Min mand Matt og jeg har boet i vores hjem i lidt over to år. Vi havde boet i lejligheder eller duplekser i de første 5 år af vores ægteskab, og vi var klar til at bo i et frittstående hjem med plads til børn. Huset er et tre soveværelse (noget vi var chokeret over at finde i vores prisklasse i LA!) Og blev bygget i 1940'erne.

Da vi først så huset var det i rigtig grov form! Det var indlysende, at intet var blevet opdateret i en virkelig lang tid. Da vi flyttede ind var der blevet lagt nye gulve i og køkkenet var blevet frisket op. Vi fortalte ejerne om ikke at male nogen af ​​væggene og forlade alle de lodrette persienner ud af vinduerne, fordi vi vidste, at vi ønskede at sætte vores røre på alt.

Den første rækkefølge var at male mure og lægge gardiner op. Resten af ​​hjemmet er langsomt kommet sammen over tid og vil nok aldrig blive gjort i mit sind. Jeg ved, at jeg vil arbejde på det, indtil vi flytter til vores næste hjem. Der er altid ting, jeg vil ændre!


På nogle måder føler jeg, at dette er det hjem, hvor jeg blev en "indretning vokset op". Mens jeg stadig elsker et godt køb, har jeg lært, at det er værd at investere i stykker, jeg virkelig elsker, og det vil vare hvor som før jeg bare ønskede den billigste, ikke-grimme løsning på problemet. For eksempel var vores tæppe og marmor sofabord i stuen noget, min mand og jeg reddede for. Vi har ikke fortrydet disse køb i et sekund!
Mit nuværende yndlingsrum i huset er sandsynligvis børnehaven, da det er en sådan repræsentation af spændingen og håbet om fremtiden. Vi er netop blevet certificerede foster / adoptivforældre og vil bringe en lille hjemme hos os enhver dag nu. Sommetider sidder jeg derinde om natten og bliver så spændt og tænker på den tilføjelse, vi skal til vores familie.

Jeg er så taknemmelig for vores hjem. Det er ikke kun stedet, hvor jeg får en sådan sjov kreativ udløb, men det er stedet, hvor jeg kommer til at være hos personen (og snart folk!) Jeg elsker mest.

Tak, Ellen, Matt og Katie!

  • Er du interesseret i at dele dit hjem med Apartment Therapy? Kontakt redaktørerne via vores Hus Tour & House Call Submission Form.