hus ture

Emily & Ian's Home med en "Splash of Whimsy"

Anonim

Navn: Emily & Ian
Sted: Grand Rapids, Michigan

Vores hus er cirka 120 år gammel! Det er i Heritage Hill, som er en af ​​de største og ældste byhistoriske parker i landet. At bo i et gammelt hus har nogle quirks-vores trapper er super knirkede og vinduerne er tunge og lavede gysende lyde om vinteren, men generelt elsker vi alle de små unikke dele af huset og kvarteret.

Jeg har brugt megen tid på at spore og køb af ejendomssalg for at finde stykker der passer til hjemmet. Min favorit finder er bestemt Persisk tæpperester i køkkenet, som jeg fandt på en Goodwill for $ 12! Det virker perfekt på det sted, og du kan ikke engang fortælle det er skåret i halvdelen.

Jeg vil beskrive vores stil som levet i midten af ​​århundredet inspireret af et stænk af whimsy. Næsten alt i huset er blevet repurposed eller sparsommeligt, og det er ikke ualmindeligt, at jeg kommer hjem med nye ting, som oprindeligt Ian, min mand spørgsmålstegn, men ender med at elske.

Tak, Emily & Ian!

• Er du interesseret i at dele dit hjem med Apartment Therapy? Kontakt redaktørerne via vores Hus Tour & House Call Submission Form.