hus ture

Emily og Zack's Warehouse "Without Excess"

Anonim

Navn: Emily og Zack
Beliggenhed: Fishtown-Philadelphia, Pennsylvania

Tilbage i juni lavede min mand Zack og jeg en uventet beslutning: Vi forlod vores toværelses lejlighed i det posh Rittenhouse Square-kvarter i downtown Philadelphia for at ringe til et 1-værelses Fishtown-fladt hjem. Vi planlagde ikke at flytte, da vores tidligere udlejer kontaktede os om at forny vores lejekontrakt i et tredje år. Men som det går, førte en samtale til en anden, og vi begyndte at kløe for en ny oplevelse. Vi begyndte at mødes med ejendomsmæglere og skure Craigslist i hele vores fritid for at finde et nyt sted.

Konventionel visdom kan sige, at efter at have fået en faglig uddannelse, skal vi få mere plads, større hjem og skinnende ting. Men efter at Zack blev gradueret fra University of Pennsylvania Law School i maj sidste år, og efter flere måneders samtale centreret om målrettet levevis, blev vi overbevist om, at flytning kun var en chance for at reducere vores fodaftryk i byen og sætte handlinger i vores værdier. Vi endte med at bosætte sig på det perfekte sæt på 900 kvadratfod inden for et repurposed lager i et andet Philly-kvarter, kaldet Fishtown.

Vi tilbragte de næste to uger massivt decluttering. Jeg troede, at vi ikke havde mange ting til at begynde med, men vores udrensning viste sig ellers. Vi blev af med så mange ting, der optog både fysisk og hjerte rum-rum, der nu er fri for værdifulde ting at bo i. Zack og jeg er ivrige troende i de positive effekter, der lever på mindre, har på sjælen. Uden overskydende at trække igennem, finder vi os selv mere fri til at forbinde hinanden, blive inspireret og forfølge formål. Vi har været motiveret til at se på alle områder af livet gennem denne linse og bliver konstant udfordret til at leve små på nye måder. Det, vi frygtede for, kunne være en vanskelig overgang, har i virkeligheden fungeret ret godt for os.

Vores nye kvarter føles mere som hjemme hver dag. Et tidligere produktionsområde, det er en kunstnerisk, scruffy del af byen, rig på kultur, gris og mennesker fra alle samfundslag. Vi er beliggende mellem kaffehuse, designbutikker og metalskulpturer. Hver morgen bliver jeg mødt af et fortrukket træskilt, der lyder: "Velkommen til Fishtown. Stop og luk roserne. "Det passer os godt, og vi er taknemmelige for, hvordan lokalbefolkningen har elskværdigt accepteret tilstrømningen af ​​unge urbaniteter i deres elskede rum.

En særlig råbe ud til CB2, Rose & Fitzgerald, Ikea, Three Potato Four og Best Made Co. for at skabe alle vores yndlings ting indeni.

Tak, Emily og Zack!

• Er du interesseret i at dele dit hjem med Apartment Therapy? Kontakt redaktørerne via vores Hus Tour & House Call Submission Form.