hus ture

Emily's Cozy Sanctuary

Anonim

Navn: Emily
Sted: Brooklyn, New York

Den charmerende loft, som min kæreste og jeg har ringet hjem i de sidste tre år, kan snart være en fjern hukommelse. Som cookie cutter condos popper op overalt i vores kvarter af South Slope Brooklyn, er vi på bundfaldet af vores hems opført på øverste etage i en århundredet bygning, der også konverteres. Vi er bange for, at denne hyggelige, men voldsomme helligdom kun vil leve i vores personlige i-sky, så vi ønskede et sted at dele det og sikre dets varighed.

Den sydvendte 1000 kvadratmeter boligareal var et serendipitøst fund af Colin, som altid blev trukket på det hårde yderside og ringede superklokken en dag kun for at opdage, at Apt 4B ventede på belægning. Rummet er rå og ufuldkommen, rummelig og åben. Det var den perfekte blanke skifer at lave i et live-work-hjemsted for os. Som tekstildesigner var jeg glad for at udfylde rummet med mønster og farve, samtidig med at det var køns-neutralt og klientvenligt for Colin at holde postproduktion, farvekorrigeringssessioner ud af stuen.

Mit yndlingsområde på loftet er køkkenet, som igen vækkede min sovende kærlighed til madlavning, som havde været lulled i selvtilfredshed ved manglen på diskpladsen plaguing de fleste NYC lejligheder. Ikke her ... denne industrielle arbejdshest af et køkken med barriere - frit ansigt giver fuld deltagelse i kulinariske sysler.

Jeg er mest stolt af de 53 værter, som vi har erhvervet siden vi flyttede ind. Det rigelige og energibesparende, sydstrømmende lys har vist sig at være perfekte vækstbetingelser!

Tak, Emily!

• Er du interesseret i at dele dit hjem med Apartment Therapy? Kontakt redaktørerne via vores Hus Tour & House Call Submission Form.