hus ture

Emmas eklektiske håndlavede hjem

Anonim

Navn: Emma
Alder: 2
Beliggenhed: Melbourne, Australien
Rummets størrelse: 11x13 ft

Cinti Gonzalez ejer en sød kid-centrisk butik kaldet My Poppet fuld af en eklektisk blanding af håndlavede elementer (lavet af hende!), Vintage og andre unikke fund for børn. Det er ikke overraskende, at den planteskole, hun skabte til sin datter, Emma, ​​er den perfekte afspejling af de samme ting, som hun elsker.

Åbn diasshow

Vi elsker den måde, Cinti har tilladt de lyse farver i sine loppemarkedfund og håndlavede accenter til at skinne ved at holde væggene hvide og hendes møbler design minimal. De balancerer hinanden så smukt. Her deler hun nogle af hendes dekorative hemmeligheder.

Hvordan vil du beskrive udseendet af dette værelse? Hvilke indretningsstile har du tegnet fra? Jeg vil sige Værelset er glad og komfortabel. Det har en eklektisk vintage føler, der er smuk uden at være 'girly'. For at være ærlig kunne jeg ikke nævne en bestemt stil, det er bare en hel samling ting, jeg elsker eller har en mening for mig. Hvis du omgiver dig selv ved det, du elsker det hele, virker det sammen, tror jeg.

Jeg ville bare have lokalet til at være sjovt og ikke for alvorligt. Jeg kan ikke lide alt at være superkoordineret, fordi det virkelig begrænser det, du kan introducere til rummet, når et barn bliver ældre. Jeg ville hader at finde det perfekte vintage stykke ikke kunne bruge det, fordi det var den forkerte farve! Jeg vil også have Emma til at gøre lokalet til hende ved at indføre sine egne samlinger, når hun vokser op.
Hvad er dit yndlingsstykke eller element? Naturligvis tæppet. Det trækker alle rummets elementer og farver sammen og er så vidunderligt taktil. Jeg elsker at det er lavet hovedsageligt fra kasserede materialer, der er blevet givet et nyt liv.
Du er en håndlavet kunstner, som det fremgår af de mange stykker, der er skabt af dig i dit hjem og tilgængelig i din butik, My Poppet. Hvordan påvirker dette din børnehaveindretning? Var der tilføjelse af håndlavede varer en prioritet for dig? Jeg lider af den uhelbredelige tilstand "Jeg kan gøre det selv!" så gør de fleste af elementerne i værelset virkelig tilfredsstillende. Der er ikke noget lige så godt, at man ikke behøver at gå på kompromis med farve eller stil, for jeg er kun begrænset til min fantasi og færdigheder.

Jeg tror, ​​at der er noget rigtig specielt ved at have forbindelse til de genstande, der omgiver dig. Jeg håber, at Emma føler sig glad og behagelig i sit værelse, og at hun vokser til at sætte pris på værdien af ​​håndlavede. Måske når hun er ældre kan vi lave ting som legetøj, dyner eller kunstværker til hendes værelse sammen.

Fordi jeg er lidt besat med vintage tekstiler, er det næsten umuligt for mig at købe ting som sengetøj fra en butik. Jeg tænker på, hvor mange meget pænere stoffer i min samling, der ville se en million gange mere fantastisk. Jeg lavede endda cot arkene ud af vintage ark fordi de eneste tilgængelige for den stil af barneseng var hvide. (Jeg sælger lejlighedsvis skræddersyede Leander-lagner i min butik, når jeg føler mig inspireret).

Jeg er også lidt "sparsommelig" for mangel på et bedre ord, så det gjorde meget af indretningen og renovering af nogle af møblerne selv tilladt mig at sprænge på Leander-sengen.

Åbn diasshow

Hvad var den største udfordring at dekorere dette værelse? Jeg synes, at den sværeste del var, hvad man skulle forlade. Som blogger og ivrig sparsommelig ser jeg så mange smukke billeder og kommer på tværs af nogle rigtig dejlige fund, at det er let at blive båret væk og indarbejde alt. Jeg valgte at holde et par vægge relativt tomme, så tingene ikke blev overvældende. Værelset har også 2 døre og 2 vinduer med ingen indbyggede morgenkåbe, så forsøger at arrangere alle møblerne var lidt vanskelig.
Vintage er selvfølgelig en stor indflydelse i din dekorationsstil. Hvor længe har du indsamlet disse vintageartikler og hvad var dine vigtigste kilder? Det tog mig omkring 2 år at sætte hele værelset sammen. De fleste af de vintage elementer var fra sparsommelighed butikker og lejlighedsvis loppemarked finde. Jeg elsker at kigge på smukke vintageartikler online, men sandheden er, at jeg elsker spændingen i jagten endnu mere, så det er meget mere tilfredsstillende at finde ting selv, end at bare klikke med musen. Jeg føler næsten, at jeg snyder, hvis jeg ikke har fundet noget selv.
Den hexagon tæppe du lavet af sparsomme jumpers og tæpper er intet mindre end strålende. Jeg har aldrig set noget som det! Hvor lang tid tog det dig at lave, og hvad var din proces med at gøre det? Tæppet tog 2 måneder at lave. Det skete, fordi jeg bare ikke kunne finde et stort farverigt uldtæppe, som jeg kunne lide eller kunne have råd til. Den er lavet af filtede hoppere og tæpper, der blev afhentet i sparsommelsbutikker eller begavet til mig, og havde samlet sig i mit studie og venter på det rigtige projekt. En nat havde jeg bare en hjernebølge og begyndte at skære.

Ærligt vidste jeg ikke, hvordan det hele gik på arbejde, det gjorde det bare. Den bedste del var at arrangere og re-arrangere alle stykker, indtil jeg havde balancen rigtigt. Det tog et par nætter, og jeg havde brug for at skære og kilde nogle ekstra farver for at gøre det hele sammen. Det sjove er, at et par hoppere var min mor, jeg kan stadig huske på, at de havde på dem i 80'erne. Alle stykkerne blev håndsyet sammen og derefter syet på en skridsikker rygring.
Hvis penge ikke var noget objekt, hvad er din drømmekilde? Jeg vil stadig elske at kilde vintageartikler, men måske i dejlige loppemarkeder i Europa eller Skandinavien.
Ressourcer:
Farvefarve: Dulux Antique White USA
Barneseng: Leander seng
Lysarmaturer: original til huset
Hyldenheder og væghylder: Ikea (omvendt butiksarmaturer fra min gamle butik)
Ugle kunstværk: Se på muren
Garderobe: Findes i en vens garage og genindrettede - instruktioner til dekaler her, knapper: Ikea
Trævugge og vintage barnevogn: sparsommelig
Træmaleri: malet af min søster
Blomsterhylde: sparsommelig og igen dekoreret af mig
Skift bord / skrivebord: gratis, kasseret fra et værksted, jeg slibede det tilbage og refinished det med dansk olie
Kunstværk over skiftbord: Madeleine Stamer Lille cirkus design
Rug: håndlavet af mig
Fringed gulvpuder: Ikea stof, instruktioner at lave her
Små stole og løvepude: sparsommelig

Åbn diasshow

Tak, Cinti! Sørg for at følge Cintis blog, hvor hun deler opdateringer til sin butik, eventyr i sparsommelighed og dagligliv med Emma. Hvis du kan lide at sy, skal du kigge på bloggen Made of Cloth, hvor hun deler syprojekter, garderobeskabe og tutorials.

(Billeder: Min Poppet)

Er du interesseret i at dele dit barns værelse med Ohdeedoh? Kontakt redaktionen gennem vores formular for indlæggelse af børnehave og børnehave. Udover at samarbejde med nogle læsere om at udføre komplette ture, vil vi også dele det bedste som "My Room" indlæg på Ohdeedoh - korte, hurtige ture af store værelser.

Åbn diasshow