hus ture

Erics ombyggede badehus

Anonim

Navn: Eric
Sted: Philadelphia, Pennsylvania

Mit sted er et ombygget badhus - bygget i slutningen af ​​1800-tallet. Det var en del af Philadelphia Baths Association, indtil den lukkede i 1947. Det var så en glasfremstillingsbygning, indtil den blev brugt til "lokale forbigående aktiviteter". Vi er dens første nogensinde lejere.

Da de nordlige frihedsrettigheder og Fishtown-afdelinger i Philadelphia blev smerteligt smækkede - har sprawl nu nået til mindre tilbagelagte områder, hvilket netop er grunden til, at jeg valgte at flytte her.

Jeg er en reklamefotograf, samt en ejendomsudvikler med en affinitet til moderne minimalisme. Jeg tror, ​​at meget af dette rum var ubevidst et job for mig. Fordi jeg skyndte mig ind i det og gjorde alt, hvad jeg kunne tænke på - føler jeg mig nu helt i ro, når jeg kommer hjem. Min yndlingsplads er mit soveværelse - med en lukket dør og en ild, lukker verden rundt om mig ..

Tak, Eric!

• Er du interesseret i at dele dit hjem med Apartment Therapy? Kontakt redaktørerne via vores Hus Tour & House Call Submission Form.