hus ture

Erika & Charls åbne og indbydende lager

Anonim

Navn: Erika og Charl
Sted: Collingwood, Melbourne, Australien

Rummet ligner meget på begge vores kontorer, hvilket personligt gør mig så behagelig i min daglige dag. Vi flyttede ind med Charls spisebord - et renoveret klostervindue, som min far brød øjeblikkeligt og forsøgte at få det inde - vi har siden genoprettet det med et stort glasbruservindue, som jeg personligt tror har gjort det til at se endnu bedre ud; og hans sorte læder sofaer, min ko hide, plus vores forskellige bits. Der var en eksisterende fritstående garderobe / hylder og stor bogreol som opdelte studiet og soveværelset, og det var det.

En ting vi elsker at gøre er at have ubehagelige middagsfester: hvor vi inviterer mellem 4-10 personer over, som ikke kender hinanden, skal hver medbringe en flaske vin. Det er alle små snak i starten, men i sidste ende har alle en ny ven. Vi troede det ville være dejligt at hver person havde deres egen stol, så vi har fundet forskellige stole fra private sælgere eller Vintage Danish butikker som Modern Times, et af vores foretrukne steder at tilbringe en weekend i.
Vi lavede en aftale, da vi flyttede sammen, at vi ville købe en rekord om ugen, primært for at øge Charls rekordsamling, men også for at øge min dårlige musikkundskab. Denne aftale er blevet lidt af et ritual og strækker sig normalt til bøger og et andet stykke (sort) tøj.

Favoritelementer:
# 1 Vinduerne. Vi lukker aldrig blinds, selvom de er fantastiske og ruller op, ikke ned.
# 2 Arkitektens bord. Jeg var nødt til at være overbevist om at overføre den fra min sidste lejlighed (det var ikke min), og jeg er siden vokset til at elske det. Der er noget om at stå / arbejde og kigge ud på gaden.
# 3 Rummet. Jeg elsker at de ikke har bygget nogen værelser i studiet - andet end badeværelset. Køkkenet er også stort, hvilket er fantastisk, fordi Charl og jeg begge elsker at lave mad. Han gør det meste af det.

Favoritartikler:

  • Charl vil sandsynligvis sige sin papir mache Homer buste, som han hentede på gaderne i Californien. Han kan udfylde dig på den historie.
  • Eller den gamle boks taske, vi fandt i en retro vintagebutik i nærheden af ​​os, som han måtte have, så snart vi flyttede ind.
  • Vi har også en "fluffhorse" en skulptur, som vi købte i Austin, Texas sidste år. Det summerer os stort set op.
  • Jeg er en skør plantedame, og jeg stresser altid om dem, når jeg rejser. Hvis jeg skulle vælge mellem min Maidenhair og Fiddle Leaf Fig ... godt, kunne jeg ikke.

Tak, Erika og Charl! Og takket være Kilee for billederne og sende Erika og Charl vores vej!

• Er du interesseret i at dele dit hjem med Apartment Therapy? Kontakt redaktørerne via vores Hus Tour & House Call Submission Form.