hus ture

Erin & John Pauls stilfulde Studio

Anonim

Navn: Erin Lyons og John Paul Doguin
Beliggenhed: Georgetown; Washington DC
Størrelse: 525 kvadratmeter
År levede i: 3 år; lejet

Mød Erin og John Paul. Erin er en forfatter og JP arbejder på et designteam på et føderalt bureau. Jeg skød deres studie en uge før de flyttede ind i en større 1-værelses lejlighed nedenunder; Jeg havde set deres plads for første gang et par dage tidligere og insisterede på, at vi gjorde en hustur før de pakket op!

Åbn diasshow

Åbn diasshow

Jeg vil fortælle dig hvorfor. Her er et lille rum, der ikke følte trangt: "Soveværelset" følte sig adskilt fra "stuen", og begge følte sig adskilt fra "kontoret". Det følte sig ikke fyldt med, også, ting . Og alligevel har de formået at folde i så mange ting, der supplerer deres rige og varierede interesser: Erins bøger, JP's vinyl og masser af meningsfuld kunst og genstande fra dygtige venner og familiemedlemmer.

Teknisk fungerer det sikkert, fordi de har redigeret hårdt og lagt det hele på et dæmpet, let lærred. Men faktisk tror jeg det virker, fordi JP og Erin er lidt magiske. Deres lille husstand er så meget mere end summen af ​​dens dele; Erin siger, at deres hemmelighed til succes ligger i "at støtte hinandens lidenskaber og interesser generøst." For eksempel er det vigtigt for hende, at JP har en fantastisk skiveopsætning, da det er helt hans ting, og han opfordrer altid (eller i det mindste overser) den hastighed, hvormed hun opsamler paperbacks.

Og bekræfter du ikke noget, du altid har mistanke om? Den bedste design rådgivning er også gode ægteskab rådgivning.

Åbn diasshow

Lejlighed Terapi Undersøgelse:

Vores stil:
Erin: Funktionel, Usonisk (hvor pretentiøs er det? Jeg ville bare bruge det ord), siger min søster "minimalistisk, afslappet, kunstbaseret, sentimental (da alt har betydning)" - Jeg kan godt lide det. Intet kommer ind uden et formål eller en historie.
JP: Komfortabel, organiseret

Inspiration:
Erin: The Gropius House i Lincoln, Mass .; min søsters designblogger (Raised by Design) og mor (House Wren Studio); hus af familie venner; Ikea-kataloget Lejlighedsterapi
JP: Bauhaus, Chicago School (første og anden), Prairie School, Midwest, Great Lakes, Gropius House

Favoritelement:
Erin: Al den kunst og genstande, som vores venner og familie har lavet: Dominosættet lavet af min far; Shadowboxen lavet af min mor; uglen min onkel udskåret; Nicholas Nixons fotografier; kunsten ved JP's MassArt klassekammerater; vores samling af Jay Ryan plakater.
JP: Hård at vælge en - pladespillere og illustrationer.

Største udfordring:
Erin: Det lille køkken. Det har taget noget af glæden ud af madlavning, helt sikkert. Jeg har brændt mig mange gange. Det var først og fremmest charmerende at lave fire plader, fire skåle, en lille bordplade og ingen mikrobølgeovn, men nu er jeg over den. Og relateret, underholdende: vores hele samfundsliv plejede at dreje rundt med venner over for overdådige måltider. Jeg har læst alle artikler om underholdende i et lille rum, men det er bare ikke det samme.
JP: Naturligt lys

Hvad venner siger:
Erin: "Det er lille, men det er behageligt - du har virkelig fået mest ud af rummet" og "Hvorfor har du en anteater under glas?" Det største kompliment var, da vores 12-årige niece kom til at bo hos os og Hun sagde, at hun gerne vil bo på et sted som vores, når hun vokser op - men hun var også på vej tilbage fra sin anden tur til salgsautomat i kælderen.
JP: "Jeg troede, at din lejlighed skulle blive mindre."

Største Forlegenhed:
Erin: Ikke at give houseguests noget privatliv. Trods det har vi haft mange besøgende. Vi sætter en luftmadras, hvor sofabordet er, hvilken slags gør det område, der føles som et fort. Påklædningsrummet giver i det mindste folk mulighed for at ændre sig og gør sig klar til privat brug. Og vi har det heldigt at leve i sådan en fantastisk beliggenhed, at vi kan være ude hele dagen med vores gæster og nyder DC.
JP: Synlige ledninger og kabler (elektrisk, audio / visuel, teknologi).

Stoleste DIY:
Erin: Mit hængende arbejde med illustrationen omkring tv'et - det krævede nogle vanskelige matematikker. Jeg ville ønske vi havde mere plads til DIY projekter. Jeg voksede op i et samlet DIY hus: min mor er en professionel tekstil kunstner (syning, uldfarvning, tæppehakning) og min far er en træarbejder og mine søstre er super trætte. Men hvor ville vi få værktøjerne og rummet? Jeg forsøger at arbejde op i nerven for at spørge, om jeg kan sprøjte maling lerpotter på lasteporten.

Største indulgence:
Erin: Bøger og optegnelser.
JP: Professionelle rammer med museumsglas på nogle stykker.

Bedste råd:
Erin: Støt hinandens lidenskaber og interesser generøst. Gør plads til hinanden. Det var vigtigt for mig, at John Paul havde en skivopsætning, fordi blandingen er en stor stikkontakt til ham. Og han ønskede, at jeg havde et godt rum, jeg kunne skrive i, og han klager aldrig over den konstante tilstrømning af bøger (eller manglen på en stabil anden indkomst).
JP: Hvis du ikke har brugt det om seks måneder, skal du sætte det i en kasse. Hvis du ikke har åbnet boksen om et år, donere, genbruge eller smide det ud.

Drømmekilder:
Erin: Vitsoe hylder, Room & Board, Design indenfor rækkevidde, Etsy, Shiprock Santa Fe, min fars træbearbejdning
JP: Knoll, Wright Chicago, Vitsoe, Shiprock Santa Fe

Åbn diasshow

Ressourcer

STUE

 • Sofa: Bobs rabatmøbler
 • Sofabord: Conran til JCPenney
 • Lamper: Conran for JCPenney
 • Bogreoler: Ikea
 • Medieskabe: Ikea
 • Kjoler: Ikea
 • Optagelsestilstand: Ikea
 • Højttalere: Focal CMS 50
 • Højttalere: K & M 24470 fra B & H
 • Tæppe: West Elm

SOVEVÆRELSE

 • Seng: Room & Board
 • Sengetøj: bryllupsgave fra Rajka

DESK OMRÅDE

 • Hans og hendes skriveborde: CB2

Åbn diasshow

Send os din egen:

Del dit hjem med lejlighedsterapi: Husets rejsedokument

Er du designer / arkitekt / dekorator? Del dit boligprojekt: Professionel indsendelsesformular.

→ Og se alle vores tidligere husture her

Følg Apartment Therapy's Board House Tours Lejlighedsterapi på Pinterest.

Opdateret dagligt med friske ture fulde af fotos for dig at pin & nyd!

Tak, Erin & John Paul!