hus ture

AT Europa: London House Tour - Chris & Steve's farverige gotiske familiehus

Anonim

Navn: Chris & Steve
Beliggenhed: London, UK
Størrelse: Enorm!
Levede i: Siden 1993

Da Chris og Steve købte deres historiske North London-hus, var det blevet opdelt i otte lejligheder og faldt i forfald. Men de elskede det og begyndte langsomt at genoprette det til det 19. århundrede selv, mens de blev til et farverigt familiehus for sig selv og deres tre børn ...

Klik nedenfor for diasshow og interview

"Jeg regnede med at jeg kunne tage nogen farve i det originale farvede glas, " siger Chris, en film kostume maker, der arbejder hjemme ud af et lyst turkisfarvet kontor. "Vi kom fra en lille flad, der var malet hvid, selvfølgelig for at få det til at se større ud. En ven påpegede, at fordi huset var så stort, kunne vi male det enhver farve vi ønskede!" Opholdsstuen loftet var farve blandet fra en prøve af Colman's sennep. Det dybe orange soveværelse blev inspireret af en guldfisk, hun så i dammen uden for vinduet på en "særligt elendig" grå London dag. "Det hoppede ud på mig, " siger hun, "og jeg tænkte, " der er farven på soveværelset "!"

Det enorme spisekøkken - som blev omdannet til en hel lejlighed - blev restaureret til sit oprindelige formål, rødmalet, udstyret med et specialbygget køkken og stykker som et smukt udskåret antikt afghansk hønsekop, der blev brugt til opbevaring. De rekupererede en stor opbevaringsvægsenhed fra skolen på tværs af gaden og nedskærende venner gav dem ekstra sofaer, der var for store til at passe i deres lejligheder.

Det tog en masse arbejde for at få huset til at fungere. "Vi havde tørr rådgivning, våd rådgivning, stigende fugt og frugtlegemer", siger Chris og nævner et par almindelige engelske ejendomshovedpineer, der involverer skræmmende mængder mug og mugg. Familierummet på loftet - nu et skinnende rødt rum med gulvpuder, sofaer, et tv og musikudstyr til hendes tre børn i deres teenagere og tidlige 20s - var et vrag. "Steve fjernede fem poser med døde duer deroppe, " siger Chris. "Det var dækket af sort sot. Det tog som tre år at fjerne lugten."

Chris sagde, at mens huset var blevet forsømt, havde det gode ben. "Vi tog ned mure, der var blevet tilføjet og satte det tilbage som det var i 1870. Det har været en ganske langsom proces - det er nødt til at være. I hvert fald forlader vi aldrig. Hvor skal vi hen? det her er det et godt festhus. Intet andet end gode ting sker her. Fra det øjeblik vi gik ind her var det et godt hus. "

Åbn diasshow

- Kristin Hohenadel blogger fra rue Vieille du Temple, Paris, Frankrig. Hvis du har en ide til en europæisk hustur, bedes du skrive kristinh @ apartmenttherapy. com

Åbn diasshow