hus ture

På Europa: London House Tour - Veronika & Sebastian's Rooftop Victorian

Anonim

Navn: Veronika & Sebastian
Beliggenhed: London, UK
Størrelse: 70m2
Levede i: 6 måneder

Østrigske expatere, der har boet i London i flere år, Veronika og Sebastian har altid været chokeret af staten London leje lejligheder med deres træt værelser og fejlbehæftet VVS. Så de var begejstret, da de fandt en øverste etage i en bygning fra 1898, der netop var blevet ombygget fra top til tå, moderniseret det uden at ødelægge sine victorianske charme.

Klik nedenfor for flere billeder og diasshow

Åbn diasshow

"Det følte sig straks som hjemsted for os, " siger Veronika. "De store vinduer, de høje lofter, udsigten - noget nogensinde så sjældent i London!" Hun blev især trukket til tagkonvertering. "Selv om der ikke er vinduer mod syd, er det sådan en vidunderlig lys flad! Noget, vi især værdsætter nu, har været i en temmelig mørk kælder flad året før."

Ejeren Leonie havde ombygget sin langvarige North London-lejlighed, da hendes snart-til-mand Rhodri flyttede ind. "Jeg solgte mit hus til fyren på puben", siger Rhodri, og de brugte provenuet til at ansætte en arkitekt for at bryde igennem til loftet, skabe et hyggeligt, moderne soveværelse og effektivt fordoble pladsen på deres nu 70m2 øverste etage lejlighed. Ankomsten af ​​deres første baby tvang dem til at flytte ind i et større sted et par gader over. "Vi havde planlagt at ombygge køkkenet, " siger Leonie, selv om de ikke var i stand til at rette op på arbejderne, før de havde flyttet ud. De tilføjede højere bordplader til at dække rod i køkkenet fra gæsterne og udnyttede de høje lofter til at gå lodret med opbevaring.

Veronika og Sebastian bragte en grå Ligne Roset sofa ("vores eneste designer" møbel, "siger hun) og IKEA basics, tilføjer et opbevaringsskab i nedenunderstudiet for tøj. "Det er nu umuligt at bruge undersøgelsen som et formelt spisestue, som vi gerne ville have gjort", siger Veronika. "Nu er spisning lidt mere uformel og altid lidt overfyldt, men samtidig kan man skabe en dejlig venlig atmosfære, som også skyldes åbent køkken." I stuen er der moderne kunst af en kommende wiensk kunstner ved navn Richard Zeiss og et maleri af en bjergbestiger af Norbert Lambing, der blev lavet af et fotografi af sin ven Sebastian.

Når Leonie og Rhodri tilføjede ovenpå, foreslog arkitekten en smuk og smart bogforet trappe for at huse deres formidable kombinerede biblioteker i et strømlinet rum. "Det er bare strålende, for den måde det er opfattet på, kan du gå forbi og ikke engang bemærke det, " siger Leonie. "Så det er ligesom denne fantastiske overraskelse." Den temmelig forræderiske trappe hænger fra stålbjælker for ikke at lægge pres på det victorianske gulv, og trappen har luften af ​​en stejl bjergbestigning fra bunden. "Først var jeg skræmt! Hver gang!" siger Veronika. "Men snart bliver det en mekanisme, og selv i mørket lykkes det at gøre det nedenunder."

Åbn diasshow

- Kristin Hohenadel blogger fra rue Vieille du Temple, Paris, Frankrig. Hvis du har en ide til en europæisk hustur, bedes du skrive kristinh @ apartmenttherapy. com

Åbn diasshow