hus ture

I Europa: Paris - Chez Debra

Anonim

Åbn diasshow

Da Debra først så sin lejlighed, havde den været på markedet i et år. Den 99-årige kvinde, der havde boet i 45m2 rummet siden 1946, havde aldrig haft et badeværelse, selvom hun installerede et toilet i 1960'erne. Der var fem generationer tapet på væggene. Gulvet i stuen blev sortet med røg fra pejsen, den eneste kilde til varme. Det var trist og deprimerende, og ingen havde visionen om at lave et tilbud ...

"Det var en mulighed for at bringe noget tilbage til sin oprindelige skønhed, " sagde Debra om rummet med sine originale lister, to pejse, store vinduer og trægulve. "Det er sværere og sværere at finde noget, der ikke er blevet redone - vi er i denne æra, hvor vi køber andres renoveringer, og så kan du virkelig ikke gøre det til dit eget."

Hun hyrede et team for at strippe væggene, rengøre gulvene, rewire el, installere varme (herunder gammeldags radiatorer fra BHV, der passer til bygningens 1905 sanselighed), tilføje en væg til opbevaring i soveværelset og opbygge en badeværelse og et smukt moderne køkken fra bunden ved at montere IKEA frysere på de ujævne vægge i lejligheden. "Det skulle aldrig se sådan ud", siger Debra i køkkenet og tilføjer, at det tog tre uger med at græde og rive håret ud, før hun og hendes entreprenører regnede ud, hvordan de passer sammen med puslespilene. "Du har altid en ide, der sandsynligvis aldrig vil se lyset - men jeg er meget tilfreds med det endelige resultat."

Hun fjernede indvendige døre for at give lejligheden en mere luftig stemning og har møbleret den med en gammel slagterblok i det sydlige Frankrig, der fungerer som en køkkenø, en spejlvendt kommode, hun fandt hos en brugt butik i Paris, hendes egne fotografier af tjener på hendes yndlingscafé, Au Petit Fer à Cheval på rue Vieille du Temple, og odds og ender hentes på loppemarkedet ved Vanves, Paris kvarterbrocantes og rejser. "Næsten alt i denne lejlighed købte jeg for mindre end 100 euro på noget dumpet loppemarked, " siger hun.

Åbn diasshow

- Kristin Hohenadel blogger fra rue Vieille du Temple, Paris, Frankrig. Hvis du har en ide til en europæisk hustur, bedes du skrive kristinh @ apartmenttherapy. com

Åbn diasshow

Åbn diasshow