hus ture

I Europa: Paris - Chez Ed

Anonim

Åbn diasshow

Ed spiste først sin 70m2, et-soveværelse, anden etage lejlighed fra hans rustikke, strålefyldte studio over den smalle gade. Bygningen fra det 19. århundrede på en stille gade i Marais havde de borgerlige lister og marmorbrænder, han længtes efter, og han spildte ikke nogen tid, da et For Sale-tegn gik i vinduet for første gang om 50 år.

Åbn diasshow

Lejligheden havde store knogler, men lider af forsømmelse. Han rev ned ad muren mellem stuen og spisestuen, hvilket resulterede i et rummeligt hovedrum. Han tilføjede nye trægulve, refinished og malet vægge og mørket loft, åbnede pejsene, erstattede toiletens 1950s og satte i nyt køkken. Og han omdannede en tom grå gårdsplads til ekstra udendørs rum, maler væggene levende gul og tilføjet gitterværk og klatring i vedbend, cafébord og to stole.

Ed er en filmproducent, der faldt til Paris på et skoleår i udlandet og har siden været på rejse mellem det sydlige Californien og Frankrig (han lejer pied-à-terre, når han er ude af byen). En entusiastisk antikvitetsjæger og kunstsamler, Ed er en fixtur på Clingancourt loppemarked og vogne tilbage malerier og møbler fra hvor hans arbejde eller rejser tager ham. Hans lejlighed indeholder en Pierre Frey sofa, 1960'erne italienske metal og læder spisestue stole købt i det sydlige Frankrig, tæpper fra Casa Lopez i Galerie Vivienne, nye 30'-stil twin lamper på pejs mantel fra BHV, malerier fra Kina og Santa Fe og Martha Stewart håndklæder. "Intet Louis, " siger han og tilføjer, at han værdsætter komfort såvel som historie. "Du spørger dig selv, " Vil jeg have seks Louis XV stole rundt om mit spisebord? " Du vil ikke sidde ved middagsbordet i 10 timer. "

Ed siger, at det virker naturligt at blande stilarter i sin parisiske lejlighed og påpege, at mange franske hjem naturligvis omfatter århundreder værd af designhistorie i et enkelt rum, noget der synes mere udpræget i en ny bygning i det sydlige Californien. "Denne bygning blev bygget i 1880'erne, " siger Ed, "så lige der er du næsten givet den slags leeway at lægge i næsten alt fra, da bygningen blev bygget helt frem til i dag. Jeg kan godt lide det faktum, at du have en bredere base at kunne dekorere fra. "

Åbn diasshow

- Kristin Hohenadel blogger fra rue Vieille du Temple, Paris, Frankrig. Hvis du har en ide til en europæisk hustur, bedes du skrive kristinh @ apartmenttherapy. com

Åbn diasshow