hus ture

I Europa: Paris - Chez François og Raphaëlle

Anonim

Efter at have hængt på en venes parisiske terrasse besluttede Raphaëlle og François at de ønskede deres egne. Deres ejendomsmægler shrugged og fortalte dem ikke at få deres håb op. Men et og et halvt år senere viste hun dem en dejlig 100m2 lejlighed i en bygning fra 1850'erne nær République med en sjælden privat terrasse. "Det var kærlighed ved første øjekast", siger Raphaëlle. "Det var det første sted vi så, og heldigvis fik vi det. Vores venner sagde" Du køber ikke det første sted du ser. " Men når det er kærlighed ved første øjekast, skal du gå efter det! "...

Hun og François bor i lejligheden med deres unge datter og søn, som hver især har perfekte værelser. "Vi ønskede, at de hver især skulle have deres egen plads", siger Raphaëlle og forklarer, at den smukt sammensatte dagbedsplads i den rummelige stue faktisk er deres seng. "Det er godt, for når børnene går i seng, lukker vi døren og har denne plads til os selv." Om sommeren bliver den nu vinterlige terrasse som et ekstra rum.

Lejligheden er malet hvid og en række spejle - herunder to periode mantel spejle i spisestuen, som en nabo var uforsigtigt smider ud - springe lyset rundt og ud af det oprindelige parketgulv. Og køkkenet er en undersøgelse i kompaktitet og charme, alt inden for rækkevidde, og indeholder en slank indbygget bar. De har indbygget i hele huset så problemfrit, at det ser ud som om det altid var der.

Raphaëlle er en grafiker, der producerer interaktive bøger til børn om kunst fra et kontor i stueetagen. Det meste af huset er indrettet med fund fra brocantes - især i Belgien - og hvor familien rejser til en lejlighedskompleks. Ud over store olivenoliekander fra Afrika og Sydfrankrig og et kviksølv lysarmatur fra Canada ved sengetiden har Raphaëlle lavet en række lamper og sconces i hele huset fra fundne som gamle togbilens gaslamper.

"Folk tror, ​​at udsmykningen skal være dyr, " siger hun og påpeger, at bedstemorens "Louis noget" stole, at hun selvbetrukket i almindeligt linned. "Men det gør det ikke. Du kan gøre meget enkle ting. Du skal bare finde en ide."

- Kristin Hohenadel blogger fra rue Vieille du Temple, Paris, Frankrig. Hvis du har en ide til en europæisk hustur, bedes du skrive kristinh @ apartmenttherapy. com