hus ture

I Europa: Paris - Chez Véronique

Anonim

Åbn diasshow

Véronique bor sammen med sin mand og tre unge drenge i et fem-etagers 1978 murhus i det 15. arrondissement, der er mere New York end Paris, i det mindste udenfor. "Vi boede i tre år i New York, og vi ønskede ikke at forlade, " siger Véronique. "Dette hus med alle mursten er ikke meget parisisk!"

Åbn diasshow

Men det er en anden historie inden for 250m2 pladsen, med sine højt til loftet, kæmpe udskæringsvinduer og moderne blanding af gammel og ny indretning, som pariserne gør særligt godt. Antikviteter fra Véronique's familie i Lyon eller fundet i brocantes i Normandiet eller Bretagne sidder sammen med en trio af moderne hvide keramiske fæces af Indien Mahdavi og en hvid buet sofa fra Italia B & B. Et par af stuen vægge er malet i en mat tranebær, der viser off grupperinger af indrammet kunst og grunde rummet. "Hvad er interessant i dette rum er volumenet, " siger Véronique. "Vi kan lide kontrast af tunge farver og masser af hvide, så du kan trække vejret."

Resultatet er både sofistikeret og børnevenligt. På en søndag morgen et par uger før jul, var Véronique og hendes treårige søn maleri en snescene på de forreste vinduer, og hendes mand skar æbler for at lave en tærte. Véronique er en tidligere journalist, der nu kører Balouga (se billedet ovenfor), et galleri / boutique i Marais, der sælger pint-størrelse vintage og reediteret designermøbler fra 20. og 21. århundrede til chic petits Parisiens, der kommer fra Europa og resten af verdenen. Balouga producerer også en samling af udviklende skriveborde til voksende børn med designere Mahmoud Akram og Matali Crasset.

Åbn diasshow

- Kristin Hohenadel blogger fra rue Vieille du Temple, Paris, Frankrig. Hvis du har en ide til en europæisk husundersøgelse, skriv venligst til kristinh @ apartmenttherapy. com

Åbn diasshow