hus ture

I Europa: Paris - Debras Andet Lejlighed

Anonim

Navn: Debra
Beliggenhed: Paris, Frankrig
Størrelse: 25m2
Ejes siden: 2004

I sidste uge besøgte vi Debras nyligt renoverede lejlighed. Viser sig, at hun også har en anden lejlighed i Marais, at hun dekoreret i en helt anden stil ...

Denne er et 25m2-studie i en 18. århundrede bygning i Marais, som hun købte i 2004 som en lejebolig, men hun indrettede den i en personlig stil. "Jeg havde mig selv i tankerne, da jeg dekorerede det, " siger Debra og påpeger, at hun bliver lejlighedsvis her for at se, hvordan det er at leve i rummet. "Ellers ved du ikke, hvad der virker, og hvad der ikke er."

Åbn diasshow

Hun købte stedet i 2004, malede bjælkerne på det lave loft hvide satin for at afspejle lys og forhindre en klaustrofobisk følelse. Og hun dekorerede det hyggelige sted med en 1960'ers og 70'ers svenske vibe baseret på en ting, hun havde på tidspunktet for avocado grøn (bemærk farven på toiletsædet). "Jeg arbejdede meget i Skandinavien på det tidspunkt, " siger hun og påpeger de brugte møbler, tallerkener og tilbehør hun hentede der og hos brocantes omkring Paris.

Lejligheden har et lille køkken adskilt fra soveværelset med et hvidt snor gardin. Det ombyggede badeværelse - et toilet og en rummelig bruser og vask - er maskeret bag glasskydedøre, så den forsvinder, når dørene lukkes. "Der er ingen sofa, " siger hun, "men der er en god seng og tre stole og et bord, hvis du ikke vil sidde på sengen." Et stykke møbler, der holder tv'et foldes ind i en sekretær skrivebord og der er wifi, så folk kan komme online eller arbejde hjemme som nødvendigt. Bøger om Paris, en gammel film plakat af Mon Oncle, og et afrikansk lavet Eiffeltårn på en hylde fra CSAO giver det en indbygget følelse. "Det handler om at gøre det behageligt, men overkommeligt for personer, der lejer på kort sigt, " siger Debra. "Jeg kan ikke gøre Roche Bobois overalt - faktisk kan jeg ikke engang gøre det for mig selv!"

Åbn diasshow

- Kristin Hohenadel blogger fra rue Vieille du Temple, Paris, Frankrig. Hvis du har en ide til en europæisk hustur, bedes du skrive kristinh @ apartmenttherapy. com

Åbn diasshow