hus ture

I Europa: Paris House Tour - Chez Géraldine

Anonim

Navn: Géraldine
Beliggenhed: Paris, Frankrig
Størrelse: 38m2
Boede i: 1 1/2 år

Da Géraldine gik på udkig efter en lejlighed til at købe i Paris, satte hun øje på det 19. arrondissement, en arbejderklassens kvarter, der er ude af turistkretsen, men i stigende grad efterspurgte lokalbefolkningen. "Det er det sidste kvarter i Paris, hvor du kan finde en aftale, " sagde Géraldine på en regnfuld eftermiddag i den charmerende 5. etage, hvor hun købte for et halvandet år siden.
Klik nedenfor for interview og diasshow

>>

Åbn diasshow

>>

Åbn diasshow

Stedet var i god stand, som passer fint til Géraldine. "Jeg er ikke meget af en DIYer, " sagde hun, "ikke for større konstruktion." Men hun omhyggede omgående de "meget prangende grønne" køkkenvægge hvide for at åbne rummet. Hun malede en mur på loftet i en chokoladefarve for at give dybden til rummet. Og hun hæftede sort-hvidt IKEA stof til hendes soveværelse vægge til at fungere som instant tapet. "Det er dårligt gjort, " sagde hun med et grin. "Og det er ikke toile de jouy, men det er den samme idé!" Og hun ser frem til at omorganisere køkkenet, herunder at flytte sit nye sølv-amerikanske køleskab ud af hovedrummet.

Géraldine designet hovedstuen omkring et maleri over sofaen, der blev givet af hendes mor, som er en brocanteuse, vælger den grå sofa og bløde taupes at harmonisere med farverne. Det sorte og hvide soveværelse startede med en sort neo-barok ramme, der hænger bag sengen. Indretningen er en blanding af IKEA og billige antikviteter, som et gammelt apotekers opbevaringsskab til hende af sin bedstefar i stuen. Géraldine, som har brugt meget tid i USA og håber at flytte der næste år, er enig i, at den gamle / nye blanding kommer naturligt til franskmændene. "Jeg finder altid i USA, at folk vil have ting, der passer perfekt sammen, " sagde hun. "Vi har ikke den samme æstetiske her."

>>

Åbn diasshow

- Kristin Hohenadel blogger fra rue Vieille du Temple, Paris, Frankrig. Hvis du har en ide til en europæisk hustur, bedes du skrive kristinh @ apartmenttherapy. com

Åbn diasshow