hus ture

Fake-Outs & Fresh Takes: Stildetaljer til Steal fra Interior Designers Homes

Anonim

Der er en simpel behandling for alle, der føler, at de lider af en "ruts" sag i deres hjem: Kontakt en professionel. Indretningsdesignernes egne hjem er fyldt med ballsy, skæve ideer, som du måske ikke ser på Pinterest eller i blade. Faktisk kan recepten til din rut bare være et af disse fem friske ideer ...

Skær dit arbejde (mellemrum) Kort

Tror du, at "op" er den eneste måde at gå på kontoret? Mens stående skriveborde har haft deres øjeblik, kan jeg virkelig godt lide ideen om et loungebureau. Det var præcis, hvad Christina gjorde arbejde i hendes Austin hjem. Hvordan man gør det: Klæd et sofabord som et skrivebord med alle trimmingerne (en projektionslampe er et must), så lag gulvet med puder og komfortable accenter.

SE MERE → Christinas behagelige, indsamlede Austin Abode

Bogbogen Debatten er forbi

Blod er blevet kastet over, om farvekodende bøger på en bogreol er vejen at gå til visuel harmoni. Men jeg synes, at Lucie har det rigtigt: Bare en lille smule farvetilpasning gør en hylde ser sammenhængende uden at forsøge for hårdt.

SE MERE → Lucie & Chris 'spanske koloniale i Hollywood Hills

Falske en "rigtig" pejs

Installation af en gas pejsindsats får dig halvvejs til din rustikke pejs i dine drømme. Resten, som designer Melissa's sted vil vise dig, er en kombination af suggestive trickery: De installerede en flise grænse, tilføjet brugerdefinerede pejs støbning og holde en velindrettet stak af logs i nærheden.

SE MERE → Ulises & Melissa's Modern Boston Carriage House (& Dreamy Sunroom!)

Jeg kan ikke tro, det er ikke tapet

Mønsteret bag på reolhuset på Lindsey? S sted? Et omhyggeligt malet stenciling projekt.

SE MERE → Lindsey Colorful West Hollywood Residence

Mere er mere, når du laver

Der er meget at vinde med tæpper af samme størrelse og form som her i Jenis lejlighed: Du får en tyk pude under fødderne, et konsistent æstetisk fodspor, og det er virkelig rigtig interessant. For ikke at nævne luksuriøse.

SE MERE → Jenis Mixed & Matched San Francisco-lejlighed