hus ture

Fancy Tiger's Crafty Cute Shop og klasseværelse

Anonim

Navn: Fancy Tiger Crafts
Beliggenhed: 59 Broadway, Denver, Colorado
Størrelse: 4.000 kvadratmeter
År arbejdet i: 2 år

Fancy Tiger Crafts er lidt som et strikunderland. Med væg-til-væg hylder af uld og filtgarn, der er opbevaret af dejlige damer i håndlavede trøjer, er det helt sikkert et sted, en shopper virkelig kan undslippe i et stykke tid. Men det er ikke bare en god lille butik: det er et fællesskabsklasseværelse for kloakker, strikkere og crafters af alle niveauer.

Åbn diasshow

Åbn diasshow

Ejere Jaime og Amber havde hver især planer om at åbne deres eget håndværk og garnbutikker, så de besluttede at fordoble deres talenter og kombinere deres koncepter. Resultatet er et åbent rum med respekt for det gamle, som en dejlig Nebraskan-vindmølle, der bruges som fan, omgivet af de nyeste i håndlavede kreationer.

Åbn diasshow

Lejlighed Terapi Undersøgelse:

Min Stil: Moderne Mercantile.

Inspiration: Gårde, prærie skolehuse, den gamle vest - vi ønskede at henvise tilbage til, da udformning var en del af det daglige pionerliv, samtidig med at det var rent og moderne. Vi bragte gårdselementer som vores stabile badeværelse døre, vindmølle fan og rustikke træborde.

Favorit Element: Håndmalede tegn hele tiden af ​​lokal illustratør og tegnmaler Eric Johnson.

Største udfordring: Arbejder inden for vores budget, men skaber stadig et smukt og inspirerende rum. (Dette virker som alles udfordring, ikke ?!) Vores nuværende udfordring er at holde klasseværelset organiseret med så mange folk der bruger det. Vi er altid brainstorming nye måder at gøre det lettere at holde organiseret.

Hvad venner siger: Kunder synes at elske det! Enhver, der husker vores første lille rum - hvor vi tilbragte 6 år med vores systudio i kælderen - er blæst væk af rummet!

Største forlegenhed: Vores rustikke nuttede vask, der forfærdeligt stadig ikke fungerer rigtigt.

Storslået DIY: Vindmøllefanen lavet af en gammel Nebraska vindmølle. Vi hentede det fra en vindmølle dele butik.

Største overbærenhed: Skylights gennem rummet og smukke farvede eg parketgulve.

Bedste råd: Det bedste ved at designe dette rum var, at vi havde været åbne og arbejder i et rum i seks år, så vi vidste præcis, hvad vi ønskede og havde brug for den bedste funktionalitet. Derefter valgte vi et par udvalgte ting at spænde på for at gøre pladsen speciel.

Åbn diasshow

Ressourcer af note:

HARDWARE (tekniske varer, dvs. computere)

Symaskiner og sergers er alle Janome. Vi bruger 500 Sewist serien til alle vores klasser.

MØBEL

Vi havde alle skærmstykker, samfundstabellen og kontante wrap specialbygget til detailbutikken af ​​Morgan Briskey. Vi har designet dem alle og elsker hvert stykke. Vi var i stand til at udvælge det regenererede træ til vores to store tabeller (et displaybord foran og vores store samfundstabell i ryggen). For klasseværelset byggede vi maskinehyllen langs muren selv. Vi brugte rør til at konstruere vores quiltstativ og mønsterhængende rackområder. Vores skæreborde er kun pakningstabeller fra Uline (shh

.

). De er tunge, så vi sætter dem på hjul for nem omdannelse af rummet for at rumme forskellige typer af klasser.

TILBEHØR

Den hot pink hæklet hjorte blev lavet af lokale hæklede kunstnere, Ladies Fancywork Society. Det er nok det mest fotograferede element i vores butik - børn og voksne elsker det! Den antikke skøre quilt på væggen blev fundet ved Goodwill ved siden af ​​og er dateret 1900. Tapetet er fra Anthropologie. Den osteagtig faux pejs blev hentet fra de tidligere lejere af bygningen. Vores entreprenører mente, at vi var nødt til at redde det, men hvilken garnbutik ville nægte muligheden for en pejs? Quiltet, der hænger i klasseværelset, ændres, når vi afslutter nye dyner. Den, der for tiden hænger, er Amber's Four Winds quilt og er vores nyeste mønster.

BELYSNING

Der er meget belysning, så vi ønskede at gå supereffektive. For detailrummet brugte vi ledede lys og til systudioerne er det bare fluorescerende belysning - at have rigeligt lys er afgørende, når du laver. Vi sætter i fire store ovenlys i detailrummet, der tilføjer masser af fantastisk naturligt lys gennem rummet - især med alt dette Colorado solskin.

GULVBELÆGNING

For detaillokalet har vi et farvet egetræsgulv. Dette var splurge på 2.000 kvadratmeter og stort set brugt op på vores gulvbudget, så vi måtte gå med en grundlæggende, billig og holdbar VCT flise i hovedsyningstudiet. For at gøre det bedre udviklede vi et retfærdigt geometrisk design inspireret af strikningsmønstre. Den "gule" systudio havde originale betongulve, som netop blev refinished.

KUNST

Håndskrevne tegn af Eric Johnson, Hæklet hjorte af Ladies Fancywork Society.

ÅRGANG

Klasseværelsetstole rundt om vores fællesskabstabell er vintage skole stole fra DPS (Denver Public Schools) og vores strikkenåle vises alle i et gammelt kortkatalog fra en auktion i University of Colorado. Vi har en stor pew til ekstra plads i vores lokalsamfund, som blev givet til os af Morgan Briskey.

Åbn diasshow

Tak, Fancy Tiger Crafts!

• HOUSE TOUR ARCHIVE: Tjek de sidste husture her.
• Er du interesseret i at dele dit hjem med Apartment Therapy? Kontakt redaktionen gennem vores formular til indgivelse af husturer.
• Er du designer / arkitekt / dekorator interesseret i at dele et boligprojekt med Apartment Therapy-læsere? Kontakt redaktionen via vores Professional Submission Form.

Følg Apartment Therapy's Board House Tours Lejlighedsterapi på Pinterest.

Opdateret dagligt med friske ture fulde af fotos for dig at pin & nyd!