hus ture

Fernandas Design Dream

Anonim

Navn: Fernanda
Beliggenhed: Brasília, Brasilien

Jeg har altid været designlærer og har altid følt, at dette var mit talent, men jeg endte med at blive uddannet i journalistik. En dag i 2011 skrev jeg en artikel om overkommeligt design med en veninde, da vi stødte på webstedet (vi lavede et interview med jer). Jeg blev virkelig besat af husture og lavede min egen blog på husture i min by (Brasília, Brasilien) inspireret af Apartment Therapy-ideen.

Ting blev alvorlige, og jeg opgav min 10 års karriere i journalistik, gik tilbage til universitetet og aflagde i Interior Design sidste år. Jeg har åbnet et designstudio og gik fra at være en frustreret reporter, for at leve min drøm om at arbejde med design.

Tilbage til hjemrejserne, siden da drømte jeg om mit hus på stedet, men jeg følte altid, at det aldrig var godt nok. Jeg fortalte denne historie til en gruppe venner, og de blev vanvittige på mig og sagde, at mit hus allerede var perfekt på sin egen måde, og til sidst var jeg enig. Jeg ved ikke, om det var vinen der snakkede, men her er jeg forsøger at gøre denne lille drøm om mig til virkelighed.

Du er en endeløs inspiration til mit liv og arbejde!

Tak, Fernanda!

• Er du interesseret i at dele dit hjem med Apartment Therapy? Kontakt redaktørerne via vores Hus Tour & House Call Submission Form.