ejendom

Find et nyt hjem, du vil elske: Brug af onlineværktøjer til naboskabsforskning

Anonim

Når du leder efter et nyt hjem, kan opgaven undertiden synes overvældende, selvom du har en grundlæggende ide om, hvor du vil leve. Hvis du ikke gør det, kan det virke endnu mere uoverstigeligt. Uanset hvilken kategori du kommer ind i, her er nogle af mine foretrukne online ressourcer til at finde ud af, hvor du skal hænge din hat.

1. At bo i en by er ikke det samme som at rejse der, men i nogle tilfælde kan rejse ressourcer hjælpe dig med at komme i gang, hvis du er i et totalt tab. Air BnB 's kvarter guide (fx: San Francisco) er en god ressource, da de ofte trækker på oplevelsen af ​​mennesker, der bor i den pågældende by.

2. Ejendomswebsteder som Redfin, Zillow og Trulia er gode ressourcer, ikke bare for at finde det egentlige hjem, du ønsker, men for at få en følelse af omkostningerne ved fast ejendom på forskellige områder. Selvom du er lejer, kan områdets ejendomsværdi give dig en smule mere følelse af leveomkostningerne i et bestemt kvarter.

At søge uden prisgrænse i et ønsket kvarter kan give dig en ide om det grundlæggende udvalg, du vil arbejde med. Lad os sige, at du er ny til Chicago, og du tror, ​​du måske vil bo i Bucktown. Kigger på Bucktown på Zillow, du kan se, at der er meget lidt tilgængelig under $ 400k, og nogle steder går op til $ 3 millioner. Hvis du ser et stykke ejendom for betydeligt mindre, så kan det være en god boliginvestering, eller du kan antage, at det vil kræve meget arbejde. Men du kan få en grundlæggende ide om kvarterets omkostninger med kort som disse.

En anden måde at løse dette problem på er at begrænse et kort til dit budget og se, hvor boliger er tilgængelige. Hvis du har et maksimum på $ 300.000, og du ved at du vil bo i Bucktown, så vil du sikkert se, at der ikke er meget tilgængeligt. Men med denne søgeparameter bliver det klart, at der er nogle ejendomme til rådighed lige mod vest i Logan Square.

I betragtning af dets nærhed til dit ønskede kvarter kan det være en mulighed for at tjekke ud. Hvilket fører os til

.

.

3. Tag ture! Der er ikke noget som at gå i et kvarter for at få en følelse af det. Hvad er transporten sådan? Lokale forretningsmuligheder? Er der købmandsforretninger? Hvis du har et bestemt hus i tankerne, skal du besøge det og bruge lidt tid på at gå i området omkring det. (Eller hvis det er mere landligt, måske tage en kort køretur). Tjek de bekvemmeligheder og den generelle stemning på stedet.

4. Når du har fået dine ønskede kvarterer indsnævret, er der flere internetressourcer, der hjælper dig med at gøre dig fortrolig med dem lidt mere.

For byliv er Walk Score et godt sted. De rangerer byer og kvarterer i henhold til deres walkability, lette transit og cykel-venlighed. Hvis nogen af ​​disse transportbehov er vigtige for dig, vil dette give dig en fornemmelse af de områder, der kan være mest fremmende for din livsstil.

Bydata er en stor ressource for alle former for statistisk information om ting som befolkningstæthed, husværdier, racemæssig og etnisk sammensætning af bestemte områder, husstandsindkomst, husleje, alder, kønsfordeling mv.

DNAinfo er godt at nedbryde nyheder og kultur ved kvarter. Der er i øjeblikket websteder til Chicago og New York.

Nextdoor hjælper med at opbygge nabolagsspecifikke onlinemiljøer og leverer en service svarende til den, der tilbydes af den nudefinerede Everyblock.

Mange byer har også kvarterets aviser (fx: San Francisco). En smule internetforskning kan nok fortælle dig, om dette er tilfældet for dit område.

Twitter er en anden god mulighed for nabolaget information, og det er ofte fremragende for up-to-the-minute information om kulturelle begivenheder eller nyheder. At søge efter navnet på dit kvarter vil ofte producere en bred vifte af feeds.

Er der andre websteder eller metoder, som du har fundet nyttige i dine søgninger?

(Billeder: 1. Annie & Tom's Bit of Baltimore History, 2. Skærmbillede af Zillow, 3. Skærmbillede af Redfin)