ejendom

De første 5 ting du bør gøre, når du flytter til en ny by

Anonim

Kims lille rum i Paris

At gøre et stort skridt til en ny by kan få dig til at kanalisere din indre Jesse Spano: "Jeg er så begejstret! Jeg er så ... s bekymret ." Men fryg ikke; At kende landskabet på et nyt sted er ikke så svært, hvis du ved hvad du skal gøre og hvor du skal kigge. I en hvilken som helst ny by vil disse 5 lokale fokuserede eventyr fortælle dig din nye scene (og nye naboer) på ingen tid.

Abonner på City Magazine

Et magasinabonnement kan fås relativt billigt, og det giver dig en chance for at indhente hvad du skal hen og hvad der er nyt omkring byen (udover dig).

Find og følg nogle lokale blogs

Disse bloggere vil være som venner, venlig og vise dig livets ins og outs som en lokal. Du vil lære første hånd om de bedste restauranter og seværdigheder fra nogen, der har været omkring blokken før. Start ud af Googling "[navn på byens] bloggere", så tag et kig på, hvem de bloggere følger og taler med på Twitter og Instagram.

Gå rundt

Selvom du ikke er i en meget walkable by (Atlanta, checker ind), tage lidt tid på en lys og solrig dag for at gå dit kvarter. Det giver dig mulighed for at tage i atmosfæren og måske møde nogle naboer.

→ Ved fod, cykel eller mere: Sådan udforskes dit nabolag

Spis alene (i baren)

At gøre venner som voksen er hård, ja. Selvom du kender et par personer på din nye placering, skal du ikke være bange for at tage en solodag hver gang imellem og gnistre samtaler med bartendere og fremmede. Spørg, hvor de kan lide at gå, eller hvad de mener, en nyboende skal vide.

Tag en guidet tur

Du bor her nu, men du er også en turist også. Kom på en andebåd eller dobbeltdækkebus og tag dit nye landskab op som besøgende gør. I det mindste bør det give dig nogle sjove fakta for at bryde ud, når dine venner kommer til at besøge.

→ Sådan er du turist i din egen by: 8 sjove, overkommelige ideer

Hvad er dine yndlingsmåder for at blive fortrolig med et nyt sted?

Redigeret fra et indlæg, der oprindeligt blev offentliggjort 10.5.15-CM

Apartment Therapy støtter vores læsere med nøje udvalgte produktanbefalinger for at forbedre livet derhjemme. Du støtter os gennem vores uafhængigt udvalgte links, hvoraf mange tjener os til en kommission.