ejendom

Første LEED Platinum Home i Venice Beach

Anonim

Projekt 7Ten kan være et af de første eksempler på fremtiden for boligarkitektur. Bygget specifikt med miljøpåvirkninger i tankerne fra starten resulterede arkitekten Melinda Greys design i en LEED Platinum-pris. For flere billeder af denne showcase hjem, se nedenfor ...

Huset har elimineret VOC output, indbygget solpaneler til en energi uafhængig strømkilde, og blev bygget med genanvendt materiale, herunder isolering, beton, bordplader og skovstewardship council certificeret tømmer.

Et andet bemærkelsesværdigt træk ved Project 7Ten bopæl er genanvendelsessystemet for regnvand (og der har været masser af det i det seneste), der irrigerer landskabspleje sammen med at bruge genanvendt gråt vand.

Dette er helt sikkert et dyrt udstillingscenter hjem på $ 2.850.000; det kommer endda fuldt møbleret og indeholder en ny Ford Escape Hybrid i garagen (du kan fortælle boligmarkedet sænker, når de pakker et køretøj). Vi ville meget foretrække, hvis de ville tilbyde en del af salget til stranden / kvarteret oprydning i en allerede tony del af LA i stedet for at tilføje en SUV, som synes at være den slags øjenrullefremkaldende ekstra, der kan have nogle glans over mange positive træk ved hjemmet. Men hvem er vi at sige ... vi er helt sikkert ikke i den demografiske bliver høvlet her.

Selvom dette hjem åbenbart er rettet mod en meget lille demografisk, håber vi, at mange af disse miljøvenlige egenskaber i sidste ende spildes ned til boliger for moderat indkomst boliger, hvor størstedelen af ​​salget sker. Vi investerer personligt i ideen om at genoplive / renovere ældre eksisterende rum, men vi forstår også, at mange mennesker foretrækker nybyggede boliger, så hver lille smule tæller.

* Haha, vi har lige bemærket, at CurbedLA fandt dette hus var opført på eBay. Tror du, at vi kan PayPal dette?