hus ture

Flickr Find: Billy Bookcase Makeover Tip

Anonim

Julie i Chicago havde et problem. Hun ledte efter en billig måde at tackle closet organisation og ligesom de fleste, hun søgte landede hende på IKEA. Hun ønskede at bruge Billy-boksene, men kunne ikke retfærdiggøre at betale $ 30 ekstra for farvede bogreoler, da hun kunne spive de hvide til mindre! Selv om vi har set bagsiden af ​​bogreoler papiret før, lærte vi et nyt trick fra Julie, klik igennem for at se, hvad det var!

Efter Julie hentede hendes papir til bagbordet, gik hun over toppen af ​​det med kontaktpapir. Vi synes, det er en fantastisk måde at give din farverige ekstra lang levetid. Papir kan rynke med fugtighed over tid og ved at dække det med kontaktpapiret, du har låst farven i og vandet ud!

Vi elsker ideen om at bringe lidt skønhed til skabet og synes det er en fantastisk måde at gøre det på. Det er en perfekt måde at starte din morgen på når du klæder dig og synes, at det er penge, du har brugt. Du kan læse mere om Julie's Billy Makeover fra sin blog og høre trin for trin instruktionerne om dette flotte lille projekt.

Tak Julie!

(Billede: Julie Mack licenseret til brug under Creative Commons)